Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przedszkole godne polecenia. wątek zamknięty Najlepszą ocenę wystawia moja córka, która już 2-gi rok z uśmiechem na twarzy...
~mama Kingi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 października 2012

u Benjamina bardzo przyjemnie wątek zamknięty Do Benjamina mój syn chodzi już trzeci rok, zaczął jako 2,5 latek. Jestem...
~Gosia P
-

dodano: 4 września 2012

Super od najmłodszych lat wątek zamknięty Dwójka moich dzieci rozpoczynała "samodzielną" edukację w tym przedszkolu juz...
~Iwona
-

dodano: 20 sierpnia 2012

Cecilia Fernandez - opinia wątek zamknięty Después de visitar diferentes guarderías tanto en Polonia como en Alemania,...
~Cecilia Fernandez
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

Niepowtarzalna rodzinna atmosfera! wątek zamknięty Mój synek chodzi już drugi rok do tego przedszkola, zaczął w wieku 2,5 lat,...
~MamaMarcelka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 września 2011

Miła atmosfera wątek zamknięty Pobyt mojej córeczki w przedszkolu to wieczorne stałe opowiadania w domu o p....
~mama
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 października 2010

Gorąco polecam Benjamina wątek zamknięty Rok temu zaufałam młodym ludziom, którzy otwierali swoje pierwsze przedszkole...
~Małgorzata Janik, mama Poli
-

dodano: 19 września 2010

Super miejsce dla Dziecka wątek zamknięty Moja córcia poszła do tego przedszkola przed ukończeniem 3 roku życia, więc...
~Iwona
-

dodano: 6 maja 2010

Sierakowice - opinia wątek zamknięty Najwspanialsze przedszkole w Sopocie;)
~Sierakowice
-

dodano: 5 maja 2010

Sopocianka - opinia wątek zamknięty Byłam z coreczka na Dniach Otwartych i jestem zachwycona. Przedszkole to...
~Sopocianka
-

dodano: 2 kwietnia 2010

Polecam!!! wątek zamknięty Mialam okazje odwiedzic przedszkole Benjamin i bylam mile zaskoczona...
~Drozdowska Alina
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 stycznia 2010

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Witam chciałam gorąco polecić ten punkt przedszkolny, chodzi do niego moja...
~Monika Oczeretko
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry