Widok

Berek, czyli Upiór w moherze

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Berek, czyli Upiór w moherze.
Teatr Kwadrat w Warszawie Berek czyli upiór w operze na podstawie powieści Marcina Szczygielskiego Typowy polski blok. Typowe malutkie mieszkania. W jednym z nich - typowy "moherowy beret". W drugim - typowy gej. Ona jest już na emeryturze. Jej życie koncentruje się wokół telewizji, toruńskiego radia, religii oczywiście, i córki, która wyprowadziła się z domu i praktycznie zerwała kontakty z ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda czasu i pieniędzy !
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 115

berek

A skąd wiesz, byłaś? Ewa Kasprzyk jest w tej sztuce rewelacyjna. Razem z Pawłem Małaszyńskim stworzyli zgrany duet.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6

widziałam

Byłam w W-wie,no i co tobie się podoba a mnie nie!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21
Byłam jakiś czas temu na tym spektaklu w Gdańsku. Super zabawa,a gra Pawła Małaszyńskiego i Ewy Kasprzyk rewelacyjna.Chyba się wybiorę jeszcze raz, bo bardzo mi się spektakl podobał, a nie wiadomo,czy jeszcze przyjedzie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8
Wydaje mi się ,patrząc na nazwiska samych aktorów,iz musi to być fajna sztuka, i nie szkoda mi czasu i pieniedzy.
Kupiłam dwa bilety i idę.Po spektaklu też napiszę swoją,mam nadzieję dobrą opinię.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

rewelacja !

byłam na tym spektaklu w Kwadracie w Warszawie , wspaniała gra zupełnie innej Kasprzyk , Małaszyński świetny . A treść adresowana do tych , którzy , niestety , do teatru pewnie nie pójdą :( . Gorąco polecam - dawka refleksyjnego humoru
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 34

Odpowiedz dla Eli

Poszlabym,ale nie stac mnie,emerytki, na bilet.Nawet ten najtanszy.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

banał

Pop przeczytaniu opisu muszę napisać, że 80-120 zł za taki banał to nieco za dużo.
popieram tę opinię 104 nie zgadzam się z tą opinią 30

a ja pójdę !

chciałam jechać do Warszawy na ten spektakl, a tu niespodzianka ,tylko kilkanaście
kilometrów od domu ! Już mam bilety i sie cieszę z tego powodu.A cóz -bilety rzeczywiście nienajtańsze, ale kultura kosztuje,nasze gwiazdy cenią się coraz bardziej,w tej kwestii zbliżamy się szybko do zachodu.Kasprzyk i Małaszyński gwarantują jednak najwyższy poziom i mam nadzieję, iż spektakl będzie świetny.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 35

Widziałem,

przedstawienie z cyklu warszafka chałturzy na prowincji (bo raty kredytów za apartamenta coraz wyższe)...
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 37

Super

Byłam na tym spektaklu, świetna sztuka, uśmiałam się i ogólnie dobrze się bawiłam. Gorąco polecam tym bardziej, że uwielbiam Ewę Kasprzyk.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 29

super

Ja idę i nie żałuję ani grosza . Kto żałuje ten traci dużo
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 28

beznadziejna fabuła.. ale dla fana Świata wg Kiepskich.. czemu nie:/
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 40

Polecam

polecam książkę "Berek", śmiałem się do łez! szkoda że nie uda mi się pójść na spektakl:(
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 10

doskonala odpowiedz dla damy pouczajacej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda, że warszawscy aktorzy tak słabo cenią publiczność w Gdyni!

Widziałam sporo spektakli Teatru Kwadrat jak i Teatru Komedia. Świadomie mogę powiedzieć, że w Gdyni w Teatrze Muzycznym aktorzy odstawiają przysłowiową chałę. W Warszawie aktorzy się starają i przedstawienia przez nich wykonywane są naprawdę świetne z dużą dawką humoru. Ostatnio widziałam sztukę pt. "Zamiana na wakacje"-Teatr Komedia. W Warszawie spektakl genialny, w Gdyni beznadziejny, a dodaje, że w przód widziałam to przedstawienie w Muzycznym w Gdyni. Tutaj aktorzy grają bez animuszu, weny i jakoś bezpostaciowo. Traktują mieszkańców Trójmiasta jak prowincjonalnych młokosów nieznających się na sztuce. Jest to przykre, ale prawdziwe. Teatrom i ich sztukom w stolicy mówię TAK, ale w Trójmieście już niestety, ale NIE!
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 24

rozumiem że wpis sponsorowany?

tak tylko pytam...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

super spektakl

2-3 lata temu Teatr Kwadrat wystawiał to w Bałtyckiej - przednia zabawa, doskonałe dialogi i fantastyczna gra P.Kasprzyk i Małaszyńskiego. Polecam również dla tych, którzy chcą obejrzeć w krzywym zwierciadle swoje reacje z matką.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

uwaga!

kolejny wpis sponsorowany!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Berek, czyli Upiór w moherze

Opinie do spektaklu: Berek, czyli Upiór w moherze.
Teatr Kwadrat w Warszawie Berek czyli upiór w operze na podstawie powieści Marcina Szczygielskiego Typowy polski blok. Typowe malutkie mieszkania. W jednym z nich - typowy "moherowy beret". W drugim - typowy gej. Ona jest już na emeryturze. Jej życie koncentruje się wokół telewizji, toruńskiego radia, religii oczywiście, i córki, która wyprowadziła się z domu i praktycznie zerwała kontakty z ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry