Widok

Berek

Berek Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Berek.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaby humor, szału nie ma

Wybrałem się, gdyż chciałem się odmóżdżyć i liczyłem na absurdalny, ale dobry humor w stylu "Kac Vegas". Niestety, film jest słaby. Było kilka momentów, gdy można się było uśmiechnąć, niemniej całość trącała nudą. Czworo bohaterów ugania się za nieuchwytnym kolegą, który unikając zastawianych na siebie pułapek analizuje dziejącą się przed naszymi oczami akcję w zwolnionym tempie niczym Sherlock Holmes (Robert Downey). Nic odkrywczego, mało śmiechu. Jedyna ciekawostka, to fakt, że film jest inspirowany prawdziwą historią, której fragmenty utrwalone przez prawdziwych graczy prezentowane są nam na samym końcu. Zaryzykowałem i przegrałem. Trzeba było iść na "41 dni nadziei".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadzam sie z opinia film bardzo słaby , ciekawie się zapowiadał myślę że nie wykorzystano potencjału
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nuuuuuuda

Bardzo przeciętny film...szłam na komedię, a śmiać się nie było z czego, chyba nawet przysnęłam w którymś momencie;-)

kac vegas to nie jest dobry humor. masz zerowy gust
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjść czy spać ?

Jak w tytule, lepiej wyjść, bo spać nie da muzyka, na sali mało ludzi, nikt, ale to nikt ani razu się nie zaśmiał, stracony czas i pieniądze

Pocxucie humoru.

Mnie ten film sie spodobał, byl ciekawy i oryginalny jak historia na podstawie, której powstał. Siedzialem w kinie i glosno sie śmiałam, majac nadzieje ze nie bedzie to kolejne kac vegas. Pod koniec akcja przysiada, ale finał to wynagradza. wyszedłem z kina rozbawiony.

Inne tematy z forum Filmy

Crime 101 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Crime 101 . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Dalej jazda 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.

do góry