Widok

Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary

Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary, 18 sierpnia 2019 godz. 17:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje

Życzę powodzenia! Tak trzymaj Ben!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

GŁOSY

A mnie jest żal że trzy głosy które tak doskonale współbrzmiały nie potrafią już razem śpiewać...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubię tego człowieka zawsze go lubiłem ale kolejne Czerwone gitary są niepotrzebne pierwsze stworzył Jerzy Skrzypczyk wiele lat temu ( wspaniały zespól) nawet wykonawcy barwą głosu oddają wiernie swoich poprzedników z Czerwonych gitar każdy z poprzednich członków zespołu był zaproszony do udziału w nim .Dlaczego nie skorzystali? A pan Seweryn Krajewski wręcz zabronił im wykonywania swoich kompozycji . W ten sposób powstaje coś na miarę Boney-M gdzie każdy były członek zespołu założył własny i w pewnym momencie koncertowały po świecie trzy takie zespoły .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie nowość

Podobnie dzieje się z Oddziałem Zamkniętym. Wojtek ma swój band i Jary swój. Póki co, nie ma ustawy zabraniającej takiej działalności. Żyją, więc grają. I dobrze!

czerwone gitary

Że niby Skrzypczyk stworzył?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hahaha

reaktywowali Skrzypczyk z Dornowskim ale Dornowski też się poprztykał ze Skrzypczykiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pieprzenie

Gościu-co ty chrzanisz. Skrzypczyk to oszust blagier i pajac który podżeganiem rozpiepszył czerwone gitary. Zero szacunku do niego.
To co nazywane jest dzisiaj w jego wykonaniu "czerwonymi gitarami" to jakiś ponury żart.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jamka lech Szczytno

Całkowicie przyznaję rację. Skrzypczyk jakoś przez tyle lat nie stworzył przeboju. Nastepny
talent Dornowski podobnie a do tego stracil już głos. Klenczon niepotrzebnie wyjechał do USA- tu wielka szkoda Trzeba bylo pozostać w Polsce, ale cóż- babie się zachciało Ameryki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skrzypczyk,w Czerwonych Gitarach prawie "pan nikt",zbeszcześcił dorobek zespołu.Nie mogę na niego patrzeć.

Jamka Lech Jan

To co bylo, nie wróci nigdy. Glosu Klenczona, Krajewskiego nie odtworzy nikt. Onii dwaj tworzyli przeboje a ci dzisiejśi grają tylko cukierkową muzykę, którą się pamięta przez 5 minut. A 10 w skali Beauforta? To zostaje w pamięci na zawsze!!!

Lech Jan Jamka

To nie Skrzypczyk stworzyl Czerwone Gitary

Jamka

żal mi tego co było. To się już nigdy nie powtórzy taka jest prawda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Dawid Podsiadło - Festiwal 2025 (38 odpowiedzi)

ROBIMY FESTIWAL!Poniżej lista miejsc, które odwiedzimy w lecie przyszłego roku:6-7.06.2025 -...

Pomorskie Targi Mieszkaniowe (7 odpowiedzi)

Z przyjemnością zapraszamy do udziału w wiosennej edycji Pomorskich Targów Mieszkaniowych DOM...

Mecz Legend (32 odpowiedzi)

Niezapomniany Dzień Pełen Emocji i Wrażeń. Polska Polsat Plus Arena w Gdańsku stanie się ARENĄ...

do góry