Widok
Bezmyślna obsługa
kilka dni temu mój syn wraz z dwójka przyjaciół zamówili na swoje osiemnaste urodziny wielki 8 kg tort w kształcie prostokąta, jak najbardziej płaski, żeby było łatwo podzielić na wielu gości. Zamówienie przyjęto na ul Świętojańskiej. Tam też pojechałam z synem by ten tort odebrać. W cukierni odeslano nas bez słowa przeprosin na ul. Abrahama.Tam z kolei wydawanie toru trwało ok. 40 min. pani z uśmiechem stwierdziła, że po co przyjechaliśmy po tort skoro oni świadczą usługę dostawy a na koniec kazała nam zapłacić 100 kaucji za deskę ze sklejki (wartą jakieś 5 zł) na której był tort. Oczywiście w tej słynnej cukierni z tradycjami nie można płacić kartą "bo nie ma terminala". Dobrze, że syn był ze mną, ja byłam dużym samochodem i przypadkowo miałam przy sobie gotówkę, bo zazwyczaj wszędzie płacę kartą Jestem bardzo niezadowolona z bezmyślnej obsługi, która zlekceważyła młodych ludzi nie informując ich o niczym. Co więcej oszukano ich na cenie, bo zamawiali tort po 35 zł za kg a za 8 kg zapłacili 350 zł. To chyba tylko u nas możliwe że im więcej się kupuje tym więcej się płaci. Nigdy więcej nie skorzystam z tej cukierni i nikomu nie polecam.
Moja ocena
Cukiernia Justynka
kategoria: Cukiernie i piekarnie
obsługa: 1
oferta: 2
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 1
2.6
* maksymalna ocena 6
Szanowna Pani, skad Pani wie co powiedział Pani syn zamawiając tort?MOZE ZABRAKLO MU SŁOW I NIE POTRAFIŁ SIĘ WYSŁOWIĆ??HA TO JUZ INNA PARA KALOSZY.NIE WSPOMNIAŁA TEZ PANI O SMAKU TORTU ANI SŁOWKA.DOMYSLAM SIE ZE BYL PRZEPYSZNY!!!FURIAAAAA -DESKA,TERMINAL PŁATNICZY ITD....A ZAPOMNIAŁOS SIE JUZ JAK SIE JADŁO NA GAZECIE KASZANKE????TERAZ WSZYSCY NOWOBOGACI!!!WYLUZUJCIE BO ZALEJECIE SIE ŻÓŁCIA!!!