Widok
Tydzień temu było na matarni. Byłam wcześniej ale nigdzie nie mogłam odszukać tego miejsca. Poszłam więc dosłownie na 10-15 min z córką do innego stanowiska by się pobawiła. Odwróciłam się to rozstawiali łóżko i aparat do usg. Limitów miało nie być a jak stanęłam w kolejce to mnie poinformowano, że już jest 6 kobiet i ja się nie załapię. Dobrze, że nie miałam daleko ale i tak przykre. Na stronie pisali, że w tych i tych godzinach zbadają. Tutaj pewnie będzie podobnie...
Ale i tak swoją drogą na pasażu, ledwie dwa parawaniki i tak było widać wszystko to jakieś takie krępujące, bo te spodnie jednak trzeba solidnie opuścić-podwinąć :)
Ale i tak swoją drogą na pasażu, ledwie dwa parawaniki i tak było widać wszystko to jakieś takie krępujące, bo te spodnie jednak trzeba solidnie opuścić-podwinąć :)
Wkleję Wam wiadomości które wcześniej podawano.
Matarnia Park Handlowy: badania będą wykonywane w pasażu prowadzącym w stronę restauracji Zapisów nie prowadzimy, event przewidziany jest w godzinach od 12:00 do 17:00, na pewno uda Ci się skorzystać z badań.
To było na fb. Strony wydarzenia na matarni już nie mogę zobaczyć, nie otwiera się, chyba usunęli już. Ale teraz przy okazji zobaczyłam ostry komentarz innej dziewczyny której też nie przyjęli. Dobrze, że im coś napisała.
W końcu takie badanie to fajna sprawa bo to prywatnie jednak mega koszt. Niejedna dziewczyna się skusi i nie dziwię się. Ale jak ktoś się pofatygował specjalnie powiedzmy nie wiem z Rumii, Wejherowa to słabo. A przecież dla zaoszczędzonych 250-300 zł i tak niby się opłacało
(gdyby się udało).
Matarnia Park Handlowy: badania będą wykonywane w pasażu prowadzącym w stronę restauracji Zapisów nie prowadzimy, event przewidziany jest w godzinach od 12:00 do 17:00, na pewno uda Ci się skorzystać z badań.
To było na fb. Strony wydarzenia na matarni już nie mogę zobaczyć, nie otwiera się, chyba usunęli już. Ale teraz przy okazji zobaczyłam ostry komentarz innej dziewczyny której też nie przyjęli. Dobrze, że im coś napisała.
W końcu takie badanie to fajna sprawa bo to prywatnie jednak mega koszt. Niejedna dziewczyna się skusi i nie dziwię się. Ale jak ktoś się pofatygował specjalnie powiedzmy nie wiem z Rumii, Wejherowa to słabo. A przecież dla zaoszczędzonych 250-300 zł i tak niby się opłacało
(gdyby się udało).
Byłam tam z córką o 12.00 w sobotę.Siedziała tylko jedna kobieta i czekała na badanie.Dowiedziałyśmy się,że już nie ma miejsc na sobotę i na niedzielę również,po czym Pani wręczyła nam ulotkę do swojego prywatnego gabinetu zapewniając,że jak przyjedziemy to dostaniemy zniżkę.Bardzo dziękuję.Gdybym wiedziała,że tak to wygląda to byśmy nawet nie ruszyły tyłków z domu.Prywatny gabinet to znajdę wszędzie,a jak zniżka wygląda tak jak te bezpłatne badania, na które wiele Pań się nie załapało to sorry.Wielka porażka.
Bylam tam chwile przed 10 bylam jako jedna z pierwszych .zapisy faktycznoe od 10:30 takze do tej godziny zrobil sie juz maly tlum ale czego sie spodziewaliscie ze przez caly dzien beda wolne miejsca same wiecie ze 4d jest drogim usg to kobiety sie "rzucily". Zapisy byly na konkretna godziny dlatego w ciagu dnia nie bylo przy stanowisku tlumow tylko ta kobieta ktora bypa zapisana na dana godzine. To co bylo nie fair to ze zapisali juz na niedziele ale mysle ze to wynikalo z presji ktora Matki stojace w kolejce wywarly na organizatorach...Ja sie spodziewalam ze tak bedzie dlatego prsyjechalam duzo wczesniej... Pozdrawiam
dla mnie to trochę wyglądało tak, że 60 osobom się udało (na te 2 dni), ale 200 wcisnęli zniżkę, jeśli masa osób się i tak wybierze i tak będą zarobieni po pachy :] generalnie promocja świetna dla kliniki, tylko organizacja do kitu... W niedzielę dało się dogadać z lekarzem i przyjmował Panie, które nie były zapisane. Problem miały za to hostessy, co było dla mnie szokiem, bo jeśli lekarz mówi, że chce przyjąć kogoś, to jakim cudem one zabraniały? ogólnie cyrk na kółkach, a godzin pilnowały jakby to nie wiem jak super było zorganizowane, a nie było wcale. informacja o zapisach powinna być na plakatach, a nie na profilu fb! Poza tym, skoro organizatorzy 3 dni wcześniej wiedzieli, że będą zapisy, jakim cudem ktoś z obsługi w sobotę przed 11 poinformował mnie, że nie ma zapisów tylko kolejka? poczułam się oszukana... w ogóle nie wiem, jak mogli tak to reklamować, a dać jedno stanowisko. śmieszne. to mogli zapisy mailowe zrobić i nie byłoby burdelu, ani płaczących (!) ciężarnych. A potem 'szok, nie spodziewali się takich tłumów', jak to się nie spodziewali? jestem w 6mscu i akcje ze zwykłym usg były już z 2 czy 3 w 3mieście, ale o 4d pierwsze słyszę, przecież to było logiczne, że będą tłumy...
w invikcie polecam dra. Puzio , jest też dr Brzóska. jeszcze pol roku temu była opcja samego nagrania na płyte za 80 zł, ale juz chyba zniknela z ich oferty.
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu