Widok

Bezpłatny Kurs "Projekt Prawda"

Zapraszam na ekumeniczne spotkanie grupy domowej w Baninie pod Gdańskiem pt. Projekt Prawda. Odbędzie się w Baninie w najbliższy piątek (23.09) o 18.30. Chętnych proszę o kontakt na maila: gdansk@reformacja.pl

Projekt Prawda jest kursem opartym na materiałach na DVD, mającym na celu umocnienie w wierze i rozwinięcie u uczestników oraz obronę biblijnego światopoglądu.

Jest to seria 13 jednogodzinnych wykładów dr Dela Tacketta na płytach DVD. Dla milionów ludzi te wykłady stały się punktem zwrotnym w porządkowaniu własnego światopoglądu i przemiany życia.

Po każdej projekcji (która trwa ok. 50 minut) będziemy mieli czas dyskusji, rozmów, komentarzy na temat treści filmu - w przyjaznej, domowej, serdecznej atmosferze przy smacznej herbacie i dobrym cieście. Zapraszam! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Aradash

No ty na pewno ze swojej wiedzy o wiecznych prawach natury, ekonomii i matematyki nie masz zamiaru się rozliczać.
Bo wiadomo, że jak Kali ukraść krowa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Dlatego nie ma wielu chętnych by udzielać się na wątku o rozliczeniach."

Nie, nie dlatego :D
Dlatego, że wszyscy mają Cię w d*pie :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ fotoikon

No i widać, co kogo uwiera. A najbardziej uwiera prawda.
Dlatego nie ma wielu chętnych by udzielać się na wątku o rozliczeniach. Najfajniej buduje się dom zaczynając od dymu z komina.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiele czasu spędziłem na spotkaniach świadków Jehowy,Adwentystów Dnia Siódmego, Zielonoświątkowców, Krishnowców, Buddystów, w każdym można znaleźć Chrystusa i taoistę .Wszystko to było możliwe ponieważ nie klepałem na okrętkę :moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina moja wina moja bardzo wielka wina ...moja wina moja wina moja bardzo wielka wina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
>mającym na celu umocnienie w wierze i rozwinięcie u uczestników oraz obronę biblijnego światopoglądu.

Czyli właściwie co? Przeczytałem Biblię, jest tam o tym, że bicie dzieci i kobiet kształtuje ich charakter, że zabijanie grzeszników jest służbą Bogu, że inność jest obrzydliwa... Chcecie budować chrześcijańską wersję radykalnego islamu?

>Po każdej projekcji (która trwa ok. 50 minut) będziemy mieli czas dyskusji, rozmów, komentarzy na temat treści filmu - w przyjaznej, domowej, serdecznej atmosferze

Takie same coś obiecywano mi zapraszając mnie na spotkanie Jechowych. Polegało to na zadawaniu pytań oraz udzielaniu odpowiedzi - czytając wszystko ze Strażnicy;)

Więc pytam, ile prawdy jest w "Projekcie Prawda"?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

do góry