Widok

Białe, komunijne buty - gdzie widziałyście ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,
Jestem na etapie szukania białych komunijnych butów dla córy. Byłam w ccc i deichmanie ale nic ciekawego nie było :( Niestety zakupy na all odpadają...
Może któraś z Was gdzie się udać po białe lakierki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja oglądalam sliczne balerinki w ccc wlasnie z serii komunijnych , swego czasu byly też w Smyku ładne może tam zajrzyj ew. fajne buty ma Emel ew. może jakieś balerinki w Zarze dostaniesz popatrz tez w osiedlowych sklepikach obuwaniczych też czasem można cos fajnego kupić
http://www.akcesoriakomunijne.pl/komunia-grupa.php?prefix=obuwie&t=dziewczynki&grupa=dziewczynki&rodzaj=komunijne

Sklep jest we Wrzeszczu na Partyzantów.
imageimage
potwierdzam w tym sklepie na Partyzantów jest mnóstwo butów do komunii, ja jestem bardzo wybredna, ale tam parę fajnych par widziałam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W smyku w akcie coś mi minęło w niedziele
ja kupiłam w sklepie "Jola na Powstańców Warszawskich 57 buciki są śliczne i bialutkie a nie jak w CCC bardziej kremowe niż białe a cena ta sama co w CCC czy deichmanie 49,99
A ja ostatnio widzialam kolo hali targowej w Gdańku na rogu jest taki sklepik z butami i bylo kilka par białych bucików
Kupiłam córce ładne buty w "Puchatku" na Klonowej we Wrzeszczu.
Dzięi dziewczyny :) Jutro czeka nas maraton po poleconych przez Was sklepach :) Dziś obeszłam Gdańsk Główny i nic ciekawego nie było :(
A wybór bardzo marny, po 2-3 modele :( Masakra :(
Na partyzantów wybór duży, ale ceny powalają , niemal wszystkie powyżej 100 zł. (nie licząc przecenionych ostatnich par w rozmiarach ok 25)
Jest sklep na ul. chrzanowskiego (nie jestem pewna czy dobrą ulicę podałam, ale to jakby jechać od słowackiego w stronę polanki), po lewej stronie jest sklep obuwniczy pod szyldem "inblue" schodkami schodzi się w dół.
Sama zakupiłam na allegro.
ja dziś widziałam w sklepie obuwniczym który jest pomiędzy dworcem głównym a lotem obok bio waya.
kupiłam moim córeczkom buciki w croolewnie - croolewna.pl
jednej złote, a drugiej białe. bardzo wygodne i eleganckie, choc nie najtansze bo 250 zł, ale warto było. wyrożnialy sie na tle innych pzdr B
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dzięki dziewczyny :)
Objeździłam wszystkie sklepy i w końcu kupiłyśmy w ,,Puchatku''.
W sumie największy wybór butów :-)

Swoją drogą, żal ,,Puchatka''. Kiedyś to był ,,Puchatek'', najfajniejszy sklep , a teraz - aż żal...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zamawiałam przez internet w sklepie online, na początku planowałam kupić stacjonarnie ale potem przejrzałam co jest w sklepach i nie znalazłam takich jakie chciałam kupic córce. Na pewno nie chcę kupować butów w kolorze białym, wolę kupić buty, które przydadzą się również na potem do sukienek na lato :)

Zerknijcie sobie równeiż na stronę:
https://suzana.pl/blog/jakie-buty-komunijne-dla-dziecka.html

Jest tutaj dobry poradnik na temat tego, jakei buty komunijne dla malucha wybrac.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

do góry