Widok
Bialy kolor wózka
Witam!
Czy któraś z Was zdobyła się może na odwagę i kupiłą biały lub bardzo jasny wózek? Bardzo mi się podoba navington caravel white sea taki http://www.navington.com/produkty/rama-caravel ale nie wiem jak to będzie z utrzymaniem wózeczka w czystości. Nie wiem co zrobić, czy moze inny kolor wybrać???
Czy któraś z Was zdobyła się może na odwagę i kupiłą biały lub bardzo jasny wózek? Bardzo mi się podoba navington caravel white sea taki http://www.navington.com/produkty/rama-caravel ale nie wiem jak to będzie z utrzymaniem wózeczka w czystości. Nie wiem co zrobić, czy moze inny kolor wybrać???
Ja miałam bardzo jasny beż, ale spacerówkę. No i jak mały zaczął chodzić to jednak pojawiały się zabrudzenia od bucików a to łapkami dotknął coś brudnego no i wtedy plamka na wózku też się pojawiła:) Myślę, ze w gondolce nie powinien przeszkadzać jasny kolor wózka ale w spacerówce to jednak trochę ryzykowne:)
to chyba, żadna nowośc- bo już sporo mam widziałam z takimi wózkami- no i najciekawsze, ze właśnie w tym modelu najczęściej spotykam białe wózki na ulicy :) - chyba nie ma się czego bać - ewentualni plamki w zimę no ale to każdy wózek załapie i na każdym widać - ja tam dojżę nawet na swoim zielonym..jednego koloru bym się chyba nie zdecydowała kupić- czarnego - i to tylko dlatego, ze strasznie się nagrzewa w lato :)
ja mam wózek głęboki BebeConfort w kolorze BLONDE, właśnie taki mega jasny kremowy, taki chciałam, jeszcze stoi i czeka aż się mała łaskawie wykluje ;) ale mam nadzieje że nie bedzie problemu. Poza tym dla pierwszej córki miałam kremowo-czerwony i super sie sprawdzał. Spacerówki jednak nie polecam w takim kolorze. My mamy pomarańczową z biało-szarą kratką i się super sprawdzał, jednak prać wiadomo, trzeba i czarny.
Mi również podobały się jasne wózki - ale jeśli miałabym wybrać bardzo jasny postawiłabym na ten który ma Aniaa - dużo łatwiej niż każdy inny utrzymać go w czystości. Jednakże z powodów finansowych (chcieliśmy na wózek wydać nie więcej niż 2 tys. bo i tak kupowaliśmy drugą spacerówkę a ten który ma Aniaa kosztuje około 3 tys.) wybraliśmy emmę w ciemnym kolorze.