Widok

Bialy kolor wózka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam!

Czy któraś z Was zdobyła się może na odwagę i kupiłą biały lub bardzo jasny wózek? Bardzo mi się podoba navington caravel white sea taki http://www.navington.com/produkty/rama-caravel ale nie wiem jak to będzie z utrzymaniem wózeczka w czystości. Nie wiem co zrobić, czy moze inny kolor wybrać???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam kiedyś bardzo jasną tapicerkę wózka dokładnie kolor jasny beż :) Kolor super i wcale nie tak bardzo brudzący :) Latem rewelacja :) I ładnie komponuje się z dzieckiem bo jest taki delikatny :) Mnie podobają się białe Emmaljungi wózek wyglądają bardzo elegancko i stylowo :)
image
image

image
Ja miałam bardzo jasny beż, ale spacerówkę. No i jak mały zaczął chodzić to jednak pojawiały się zabrudzenia od bucików a to łapkami dotknął coś brudnego no i wtedy plamka na wózku też się pojawiła:) Myślę, ze w gondolce nie powinien przeszkadzać jasny kolor wózka ale w spacerówce to jednak trochę ryzykowne:)
gondola jeszcze może być - jeśli nie będziesz musiała jej zdejmować i np. stawiać na chodniku przy wkładaniu do bagażnika itp.

spacerówki nie polecam.

mam jasno-błękitny wózek i brudzi się okropnie. co i rusz jest do prania (a to w bagażniku gdzieś się maźnie, a to od bucików itp.)
ja tak jak Agusia, gondola może być, bo nawet tam gdzie łapiesz najczęściej jest czarne (ciekawe czy specjalnie tam zrobili czarne czy niechcaco im sie udało), ale spacerówke w jasnym kolorze zdecydowanie odradzam bo dziecko za mocno szaleje w wózku i z buciorami i z żarciem i z piciem
to chyba, żadna nowośc- bo już sporo mam widziałam z takimi wózkami- no i najciekawsze, ze właśnie w tym modelu najczęściej spotykam białe wózki na ulicy :) - chyba nie ma się czego bać - ewentualni plamki w zimę no ale to każdy wózek załapie i na każdym widać - ja tam dojżę nawet na swoim zielonym..jednego koloru bym się chyba nie zdecydowała kupić- czarnego - i to tylko dlatego, ze strasznie się nagrzewa w lato :)
poza tym te materiały wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką i gotowe- a nawet jakby trzeba było użyć środka czyszczącego to i tak moim zdaniem bardziej dziecko jest w stanie wybrudzić wózek jak coś ciekawego zajada albo jak zrobi kupkę która niefortunnie wypłynie :/
ja mam wózek głęboki BebeConfort w kolorze BLONDE, właśnie taki mega jasny kremowy, taki chciałam, jeszcze stoi i czeka aż się mała łaskawie wykluje ;) ale mam nadzieje że nie bedzie problemu. Poza tym dla pierwszej córki miałam kremowo-czerwony i super sie sprawdzał. Spacerówki jednak nie polecam w takim kolorze. My mamy pomarańczową z biało-szarą kratką i się super sprawdzał, jednak prać wiadomo, trzeba i czarny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam emmaljunge jasna i jest ok:) Latwo ja wyczyscic w razie czego bo jest ze skorki, ale tez jakos bardzo sie nie brudzi, jezdzimy spacerowka od jakichs 5 miesiecy i jeszcze jej nie czyscilam i nie ma takiej potrzeby:)
Mi również podobały się jasne wózki - ale jeśli miałabym wybrać bardzo jasny postawiłabym na ten który ma Aniaa - dużo łatwiej niż każdy inny utrzymać go w czystości. Jednakże z powodów finansowych (chcieliśmy na wózek wydać nie więcej niż 2 tys. bo i tak kupowaliśmy drugą spacerówkę a ten który ma Aniaa kosztuje około 3 tys.) wybraliśmy emmę w ciemnym kolorze.
To prawda, z tego materialu ktory mam latwo schodzi kazdy brud, wiec w sumie oprocz koloru tez zalezy z jakiego materialu jest ten wozek.
piękne są jasne wózki! tzn gondole bo ostatnio widziałam parasolkę która kiedyś była biała...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry