Widok

Biały związek

Witam serdecznie.
Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego związku"?
Dodam, że nie chodzi mi o stwarzanie pozoru dla rodziny czy znajomych.
Powód chętnie zdradzę zainteresowanej w wiadomości prywatnej. Tutaj za dużo hejtu i wszechwiedzących specjalistów
Nie jestem gejem (uprzedzając pytania i głupie komentarze)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o kasę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

I tu się mylisz
Chyba, że dla Ciebie to najważniejsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Idź spać dzieciaku...
"biały związek" bua ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzieciaku?
Ja mogę iść spać a Ty biegnij do kościoła na 6 rano żeby pomodlić się o ojca dyrektora i za siebie, być może dane ci jeszcze będzie przeżyć kilka dni na tym świecie,zanim twój własny jad cię nie zeżre..... babciu
Dzieciaku... Dobre sobie. Przed kim jak przed kim, ale przed tobą nie będę nawet się tłumaczył ile mam lat. A ty skoro wyzywasz od dzieciaków z pewnością nosisz już moherowy berecik z antenką i czekasz na 14 emeryturkę żeby coś do jedzenia kupić bo zabrakło babciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Biały związek" z narwańcem. Prawie udusiłam się chupa chupsem ha ha :)
Utarty schemat. Sprawdza grubość portfela i termin przydatności.
Nie ze mną te numery Bruner (:
Ps
Pozdrowienia od Babci Zosi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

I wszystko jasne. Skoro rzucasz cytatem z Hansa Klossa to nie pomyliłem się co do wieku...
Szkoda czasu na dyskusję z poduszkowcem. Zajmij się czymś pożytecznym a nie trollujesz po wpisach na forum. Kilka już widziałem więc wiem co mówię. A ode mnie i moich motywacji trzy kroki w bok.
Życzę ci niemiłego dnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W całej krasie. Czarne na białym.
Nie ma za co.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry
Interesuje mnie taka znajomość. Mam 58 lat. Uwielbiam spacery nad zatoką, jeździć rowerem, autem rowniez. Poza tym jestem fanką kina, pysznego jedzenia. Odezwij się , pozdrawiam .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

do góry