Widok

Biedronka w Bojanie

Bojano Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak to "zastrzegł wjazd"? Jakim prawem? A ten spychacz,który stoi na wjeżdzie na parking,to kogo jest?
~pytająca
Przejeżdżałam dzisiaj przez Bojano:spychacz zniknął:-) Jest dobrze....wkrótce otwarcie!!!
Bardzo zależy mi na jednym z produktów,które wg gazetki mają być właśnie w tej i w żadnej innej biedronce.Piszcie proszę od razu jak tylko ją w końcu otworzą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
dostałam dzisiaj ulotke ,że we wtorek otwierają o 7
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co tam dzis mają w promocji?
zawsze na otwarcie biedronek jest stały zestaw?
ktoś kojarzy? macie tą gazetkę moze?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam.I jakj biedronka zostala otwarta ??
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czasami trzeba coś posumować,żeby ruszyło.....No i już jest!!!
Gazety w ruch oddaje się codziennie oprócz piątku wtedy zostają gazety do soboty a fakty nawet zostają z czwartku bo jest program i oddaje się dopiero w sobotę. Wiec pretensje do ruchu a nie do groszka .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zastanów się kim jesteś a potem reklamuj groszka.Właściciela który ponad rok blokował budowę biedy, nasz wielki radny, przedstawiciel ludu Bojanskiego, porażka!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie reklamuje groszka ale nie lubię głupich oszczerstw
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dokladnie tak jak piszesz, ja tez juz nic nie kupie w groszku
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Każdy kto ma biznes to robi wszystko żeby przetrwał. A taka biedra to wykancza wiele sklepów i nie tylko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
No na forum masz nowy temat wiec sie noe dziwie ze tak napisal poprzednik.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nikt nie każe kupować w goszku. Ja po prostu nie lubię biedronek bo maja nie ciekawe produkty ale każdy kupuje gdzie chce wiec PAN /Pani może kupować w biedronce a ja w groszku.
No tak. Dlatego trzeba niszczyc konkurencje. Trzymac ceny z kosmosu. Zreszta nie warto juz tematu z toba ruszac bo ja na pewno tez nie kupie juz u jacka i ciesze sie ze bieda w koncu powstala.Wiec szalej dalej z pochwalami dla tego sklepu jakim jest Groszek u Jacka bo masz w tym interes lecz ze mnie on nie dostanie odemnie glosu w wyborach i kasy w sklepie. A temat biedra to nie twoj?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Życzę udanych zakupów w biedronce i konsumcji produktów. Na zdrowie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kupuje juz pare lat. Wiec dziekuje i zyje Smacznie tanio z mila obsluga(nie jak u jacka
) i z duzym wyborem towaru.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Obsługa u Jacka jest bardzo mila i pomocna nigdy nie byłam źle potraktowana a wręcz przeciwnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
proszę tylko nie zapominać,TANIO to znaczy chemia, najgorsze składniki w produktach i zero jakości. .Nie istnieje coś takiego jak dobra jakość i tanio. Osobiście tez robię czasami zakupy w biedronce ,ale nigdy nie powiem,ze ona jest super.Tak jak groszek sklep dla ludzi mniej zasobniejszych w gotówkę.
Groszek ostatnio bardzo się poprawił i nie uważam żeby splajtował bo biedronka jest.Jedno jest tylko pewne, ze Jacek ośmieszył się jako radny i biznesmen.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tanio tak, ale czy smacznie to mam wątpliwości. Poczytaj etykiety - sama chemia. Warzywa i owoce z importu, leżą tygodniami w chłodniach i dojrzewalniach, traktowane gazem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak wszędzie tylko że w biedzie jest taniej i większy wybór
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tanio, to nie zawsze znaczy chemia. Tanio przede wszystkim dla tego, że sieć sklepów zakupująca wiele ton, tysiące sztuk jednorazowo, kupuje je zdecydowanie taniej niż ktoś do osiedlowego sklepiku. Po drugie najczęściej kupuje u producenta i pomija hurtowników i innych zarabiaczy. I nie nakręcajmy się o upadku lokalnego biznesu, brakiem płacenia podatkow itp. Pracują w tym sklepie ludzie z Polski, 90% towarów jest z Polski, lokal stoi na polskim gruncie i tu jest odprowadzany podatek.
Czekam tylko na otwarcie Delikates Centrum. W końcu w jednym miejscu będzie przegląd towarów taki, że do Trójmiasta zawitam na zakupy tylko z nudów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry