Widok

Biedronka w Bojanie

Co do otwarcia podobno radny - ten od Delikatesów - ciągle zgłasza dodatkowe zastrzeżenia - a urząd - koledzy ma na wszystko czas. Tylko tracimy my mieszkańcy - np. na paliwie bo jeździmy do Chwaszczyna lub Wiczlina. CZAS DOBRZE I WŁASCIWIE WYBRAC PRZY WYBORACH. KOLESIOSTWO SIOOOOOOOOOOOOO...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie kupuje w Groszku u Jacka !!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4
I kogo to interesuje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
~nie kupuje w groszku:
Masz jakieś problemy ze sobą? Nie masz nic innego do zrobienia w swoim życiu poza pieprzeniem bzdur na forach? Kompleksy? Weź się za siebie i swoje życie, bo to wygląda tak jakbyś nie miał innego celu jak tylko zniszczyć komuś reputację. To chore.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20
Hahaha. Dobre. Wiesz akurat mam co robić i w związku z tym nie mam czasu jeździć do Chwaszczyna na zakupy, wole tu gdzie mieszkam, a jakiś wielki właściciel sklepu blokuje mi to abym mógł kupować na miejscu, artykuły w miarę dobrej cenie, dużym wyborem i milszą obsługą. a problem masz chyba Ty bo nie niszczę reputacji "komuś". Ten 'ktoś" reprezentuje naszą miejscowość swoimi interesami, niech będzie konkurencyjny cenami to nie zginie, ale niech też nie niszczy konkurencji-to jest dopiero chore polaku, bo w jego interesie powinno być dobro ogółu a nie tylko swoje, wiec ode mnie nie dostanie z prowizji żadnych pieniążków
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poza tym niszczę komuś reputację pisząc że nie kupuje w groszku? No proszę cię....
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
co wy pieprzycie ja tez bende jezdzic do biedrony bo jest najtaniej i blisko do bojana
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja też jestem z tych co do jacka nie zachodzą. Ciesze się że niedługo otworzą biede, a radny Jacek już sobie zrobił reklamę przed wyborami. Nie tylko straci na interesie, ale oby radnym już nigdy nie został. Zawsze się dziwiłem kto go wybiera.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2
chyba ciebie jaga pogięło. To wszystko jedna klika. Jacek z Olą niby protestowali przeciwko S6 - Trasa Kaszubska i przybliżyli ja maksymalnie do Bojana, bo Kalkowski tak chciał. Tą całą klikę trzeba z gminy wyplenić, myślę, że chcą tego i zasiedziali i nowi mieszkańcy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślę , że jeśli chodzi o S6 to nikt niema nic do gadania .
Nawet protesty mieszkańców nie pomogły.
Coś co jest zatwierdzone w stolicy jest raczej nie do ruszenia,
a w gminie są marionetkami w tym przypadku.
Taką mamy......... "demokrację".
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
o ile mnie pamięć nie myli to ograniczenie prędkości do 40 jest ;) jedź na obwodnicę jak chcesz poszaleć. co do oczu w koło głowy to wielokrotne wałkowanie "zachowania szczególnej ostrożności podczas jazdy" dla niektórych obce się wydaje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz otwarta!!!! Nareszcie!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zadziwiona cała łaka
Taka wieść się rozprzestrzenia:
Chodzą słuchy, że biedronka
od dzisiaj dla Groszka to STONKA
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
Super :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mimo tej radości że biedronka jest już otwarta to pragnę przypomnieć iż jeden z radnych skutecznie blokował budowę przez około rok czasu bo o ile dobrze pamiętam pierwszy wykop firma arka bud zrobiła w połowie września zeszłego roku i przez całą budowę sympatyczny radny robił tak dla społeczności bojana oby powstrzymać budowę. Na wiczlinie ta sama firma budowała trzy miesięce a nas rok. Nie zapomnijmy o tym fakcie przy urnach wyborczych w listopadzie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jest nasza biedronka:-)Kto się cieszy,kciuk do góry
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 9
Hey a który to bezradny? Chce wiedzieć kogo mam wykreślić...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wielki klucznik, od sali sportowej w Bojanie zwany Jacek Nawrocki - radny Bojana
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
zarąbiście niesamowicie unikalnie w skali światowej news na fejsa.... już jest......... biedronka......
od dziś Bojano stało się światowe.....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
O tak - w dniu otwarcia Bojano autentycznie i na całego weszło do Europy - i już tam pozostanie. Jakośc naszego zycia wzrosła ogromnie. Już nie mamy żadnych innych marzeń - to największe się zrealizowało. Jesteśmy spełnieni i szczęsliwi. Z wypiekami na twarzach będziemy obserwowali tablicę z plakacikiem - może znowu będzie promocja na pasztetową albo klapki japonki będą w dobrej cenie - więc zakupię dla całej rodziny. Od najbliższej niedzieli - po mszy - obowiązkowo wizyta w Biedronce. Tera to jest wypas!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13
Proponuje, żeby tacy światowi goście jak wy zostali u Jacka i jego super cenach.
A my zwykli ludzie będziemy sobie chodzić do Biedronki i kupować takie ilości japonek na jakie mamy ochotę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry