Widok

Biedronka w Bojanie

Co do otwarcia podobno radny - ten od Delikatesów - ciągle zgłasza dodatkowe zastrzeżenia - a urząd - koledzy ma na wszystko czas. Tylko tracimy my mieszkańcy - np. na paliwie bo jeździmy do Chwaszczyna lub Wiczlina. CZAS DOBRZE I WŁASCIWIE WYBRAC PRZY WYBORACH. KOLESIOSTWO SIOOOOOOOOOOOOO...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak w temacie http://demotywatory.pl/4388495/Biedronka-codziennie-niskie-wagi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A tak z ciekawości. Pracują tam tylko miejscowi, czy ktoś jest przyjezdny z pracowników?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dobra o której mam przyjść na wyżerkę, tyle kupiłaś i polecasz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam dzisiaj w Biedronce. Kupiłam b. dobre mięso wołowe na rosół i takie tam inne produkty.Wszystkie przetwory mleczne w ładnej szafie" - chłodziarce. Obsługa miła. Duży parking, łatwy wjazd i wyjazd.
To nie delikatesy, ale wiele artykułów codziennego użytku jest dobrych.
Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
do ~eeeech-troszkę przesada z tym wejściem do Europy, biedronka raczej otwiera drogę do Afryki.Popieram biedronkę ,ale przestańcie bzdury pisać,
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cieszę się waszym szczęściem....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
I jeszcze będziemy kupowali artykuły spożywcze w normalnych cenach:-) oraz wszelkie inne produkty w cenach przystępnych
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
Proponuje, żeby tacy światowi goście jak wy zostali u Jacka i jego super cenach.
A my zwykli ludzie będziemy sobie chodzić do Biedronki i kupować takie ilości japonek na jakie mamy ochotę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14
O tak - w dniu otwarcia Bojano autentycznie i na całego weszło do Europy - i już tam pozostanie. Jakośc naszego zycia wzrosła ogromnie. Już nie mamy żadnych innych marzeń - to największe się zrealizowało. Jesteśmy spełnieni i szczęsliwi. Z wypiekami na twarzach będziemy obserwowali tablicę z plakacikiem - może znowu będzie promocja na pasztetową albo klapki japonki będą w dobrej cenie - więc zakupię dla całej rodziny. Od najbliższej niedzieli - po mszy - obowiązkowo wizyta w Biedronce. Tera to jest wypas!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13
zarąbiście niesamowicie unikalnie w skali światowej news na fejsa.... już jest......... biedronka......
od dziś Bojano stało się światowe.....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wielki klucznik, od sali sportowej w Bojanie zwany Jacek Nawrocki - radny Bojana
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hey a który to bezradny? Chce wiedzieć kogo mam wykreślić...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jest nasza biedronka:-)Kto się cieszy,kciuk do góry
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 9
Mimo tej radości że biedronka jest już otwarta to pragnę przypomnieć iż jeden z radnych skutecznie blokował budowę przez około rok czasu bo o ile dobrze pamiętam pierwszy wykop firma arka bud zrobiła w połowie września zeszłego roku i przez całą budowę sympatyczny radny robił tak dla społeczności bojana oby powstrzymać budowę. Na wiczlinie ta sama firma budowała trzy miesięce a nas rok. Nie zapomnijmy o tym fakcie przy urnach wyborczych w listopadzie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Super :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zadziwiona cała łaka
Taka wieść się rozprzestrzenia:
Chodzą słuchy, że biedronka
od dzisiaj dla Groszka to STONKA
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
Juz otwarta!!!! Nareszcie!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
o ile mnie pamięć nie myli to ograniczenie prędkości do 40 jest ;) jedź na obwodnicę jak chcesz poszaleć. co do oczu w koło głowy to wielokrotne wałkowanie "zachowania szczególnej ostrożności podczas jazdy" dla niektórych obce się wydaje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę , że jeśli chodzi o S6 to nikt niema nic do gadania .
Nawet protesty mieszkańców nie pomogły.
Coś co jest zatwierdzone w stolicy jest raczej nie do ruszenia,
a w gminie są marionetkami w tym przypadku.
Taką mamy......... "demokrację".
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba ciebie jaga pogięło. To wszystko jedna klika. Jacek z Olą niby protestowali przeciwko S6 - Trasa Kaszubska i przybliżyli ja maksymalnie do Bojana, bo Kalkowski tak chciał. Tą całą klikę trzeba z gminy wyplenić, myślę, że chcą tego i zasiedziali i nowi mieszkańcy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry