Widok

Biedronka w Bojanie

Co do otwarcia podobno radny - ten od Delikatesów - ciągle zgłasza dodatkowe zastrzeżenia - a urząd - koledzy ma na wszystko czas. Tylko tracimy my mieszkańcy - np. na paliwie bo jeździmy do Chwaszczyna lub Wiczlina. CZAS DOBRZE I WŁASCIWIE WYBRAC PRZY WYBORACH. KOLESIOSTWO SIOOOOOOOOOOOOO...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wszyscy psioczą na radnego i innych anty działaczy BIEDRONKOWYCH.
Czy ktoś przemyślał słowa ,które pisze.A może ma trochę racji w tym co robi na rzecz dobra ogółu.(czysto obiektywna ocena usytuowania kilku obiektów w bardzo bliskim sąsiedztwie) Sklep P. Jacka jest od kilkunastu lat ,kościół ,szkoła od kilku,przystanki autobusowe, przejście dla pieszych 1 i 2 (na zakończenie roku szkolnego została potrącona dziewczynka NA PRZEJŚCIU ) prosta od strony Koleczkowa zachęca do szybkiej jazdy,
i nowość BIEDRONKA. Zadajcie sobie pytanie jak będzie wyglądać ruch pieszych i aut na tym odcinku drogi wojewódzkiej 218 w godzina rannych czyli CZAS DO SZKOŁY I DO PRACY .
Będzie trzeba mieć oczy w koło głowy i nogę na hamulcu.
Jazda szanownych przejezdnych i parkowanie miejscowych to MASAKRA.
Na zwrócenie uwagi odpowiedz jest ..."Ja tylko na chwilę" ... powala.
A przez tą chwile kilka pojazdów ma utrudniony wyjazd ,widoczność ....
Więcej rozwagi.
Czy tak źle było bez biedronki ? Ilu miejscowych dostanie zatrudnienie ,a ilu straci przez nią ? A ilu splajtuje ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21
Myślałem o tym że inni radni nic. Ale jeśli się nic nie potrafi pożytecznego zdziałać to przynajmniej nie powinno się szkodzić. Podobno sala gimnastyczna już się nie może doczekać jego objęcia. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Już przy poprzednich wyborach tylu obiecywało że Jacka nie wybierze. Oby tym razem się to nie sprawdziło. A Ola Perz też dużo robi picu, ale tak na prawde to tylko pozory. Razem z Jackiem nie żle się dobrali, a i za budową Biedronki też była przeciw. Dużo szumu przy zbieraniu kasy na drogi, ale dobrze się wyciąga od ludzi zwłaszcza parę miesięcy przed wyborami. Wiadomo, że to nie radni zrobili nam drogi, tylko Kalkowski stara się być dobrym gospodarzem w gminie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
Może i pisałeś ale kiedy i pod jakim nickiem. Wiele osób różne pierdoły wypisuje bo anonimowo. Ten nick Borys też pierwszy raz widzę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dawno już o tym pisałem, ale wielu się na mnie rzuciło. Teraz się potwierdza-prywata.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czas na zmiany. Dorośli młodzi, wykształceni i w nich nadzieja. Należy zerwać wszystkie dotychczasowe powrozy.W Bojanie jest co robicc.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry