Widok

Bieg Europejski - Gdynia 2013

Witam,
czy ktos z was planuje wziac udzial?

http://www.gdyniasport.pl/pl/aktualnoci-2/item/1983-bieg-europejski-ruszy%C5%82y-zapisy

zapisalem sie, to bedzie moj pierwszy tego typu bieg w zyciu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak z czasem na dyszkę? Ja też się zastanawiam, ale z moją godziną muszę to jeszcze przemyśleć...
biegniemy :)
truchtam sobie spokojnie, dyszka jakies 60min, powinno być trochę poniżej w maju:) a jak u was forma?
Mniej więcej zbliżona. Biegam 4 razy w tygodniu, dziś mi akurat wypadała godzina ciągłego biegu i wyszło 10 km. Cały czas się zastanawiam nad tym biegiem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma co się zastanawiać tylko zapisywać się .Większość biegnie w czasie 50 - 1:10 a całkowity czas biegu to 2 godziny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
~PI to mnie pocieszyłeś, szlifuje forme co 2 dni i biegne na pewno:) zachęcam też innych, szczególnie tych, którzy niedawno zaczęli biegać:)

Trzymam za nas wszystkich kciuki:)
Szlifuj formę a po Europejskim biegu podziel się wrażeniami , może jeszcze więcej osób zachęcisz. Powodzenia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzymam jutro kciuki za wszystkich biegnacych:)
czas się szykować. Powodzenia :)
PI jak poszlo? zadowolony ze startu?
Ja zakończyłem z nowym rekordem na 43:12 więc zadowolony :) A jak Twój debiut i wrażenia ?
Przede wszystkim chylę czoła i gratulacje:)

Ja biegłem z dużą kontuzją (lekarz mi odradzal:) ) i wsliznąłem się w godzinę;) wiec z czasu zadowolony nie jestem (mój rekord życiowy to niecałe 54min) ale sama impreza super, zdecydowanie na plus. Może wody mogło być nieco więcej bo jak już się do wody doczłapałem to tej przygotowanej juz nie było i najpierw musiałem podbiec po kubeczek a pozniej żeby mi nalali;) hehe
Pierwsze koty za płoty, widzimy się w czerwcu?:)

Teraz rozglądam się za rehabilitacja, idealnie w Gdyni:)
Gratulacje należą się wszystkim którzy ukończyli bieg ,a w szczególności starszemu panu który dobieg w ostatnich minutach regulaminowego czasu :)
Słyszałem ,że były jakiś problem z wodą gdy przebiegała największa ilość osób . Spróbuj następnym razem przygotować się tak aby nie brać tej wody , na 10km spokojnie można sobie to odpuścić .Nawodnij się przed biegiem .
Uważaj na kontuzje , ja z jedną męczyłem się 5 miesięcy . Gdy kondycja szybko rośnie myślimy ,że jesteśmy nieśmiertelni ale mięśnie i kolana przyzwyczajają się miesiącami i łatwo o kontuzję .
Widzimy ,muszę odebrać trzeci element z układanki :)
Powodzenia w przygotowaniach :)

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry