Widok

Biegamy z Moodo!

Co? Gdzie? Kiedy? Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dla fejsbukowiczek-jest fajna akcja biegowa, ja się zmobilizowałam i wczoraj godzinę biegałam(a raczej truchtałam), poszukajcie moodo na fb:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Facebook powie Ci co masz myśleć i robić.
Nie ma to jak akcja biegowa w internecie.
Jednorazowy zryw i obwieszczenie sukcesu oczywiście w internecie.
Ile dni wytrzymasz ?
Godzina truchtu w pierwszy dzień tez nie jest dobrym pomysłem - organizm powinien stopniowo przyzwyczaić się do wysiłku 20 min w zupełności wystarczy
A najlepsze jest to że dzień robi się coraz krótszy i coraz mniej osób biega na powietrzu.
To tak jak z akcją dzień bez samochodu którą ktoś wymyślił na jesieni.
o jeeeezu zawsze jakaś negatywna się znajdzie

więcej radości z życia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Facebook z pewnością da Ci radość z życia.
Najgorsza jest obojętność więc proszę nie narzekać, na może i negatywną ale szczerą odpowiedź.
Szczerość za szczerość - to ile godzinek biegu rudziaczek ma już na swoim koncie. :-)
Pewnie żadnej, bo akcji na "twarzoksiężce" nie było :/
Dziewczyno, chcesz coś dla zdrowia zrobić czy tylko na szpanu w sieci? Bo tak naprawdę to przepraszam, ale większość g*wno to obchodzi. Szkoda tylko, że aby się zmobilizować, potrzeba takich bodźców jak facebook.

Inne tematy z forum Sport

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (5 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

Fifa chino 22 telefon komórkowy (6 odpowiedzi)

Jestem nowy w Fifa chino, chcę zapytać, jak mogę szybko zwiększyć ilość pieniędzy w grze, aby móc...

Narty biegowe czy turystyczne? (4 odpowiedzi)

Witam, chcę zacząc zabawę i trochę pobiegać na nartach. zaczęłam czytać artykuły, jest mnóstwo...

do góry