Widok

Bielizna ślubna - gdzie?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny!

Moze orientujecie sie gdzie kupie stanik bardotke rozmiar J lub K?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia ul. Swietojanska sklep galeria rajstop albo Gdansk ul. Dmowskiego sklep Lingeria
W Gdańsku obok Lingerii na Dmowskiego jest jeszcze Biustolandia - tam też duży wybór staników z dużymi miseczkami :)
też szukam stanika - jasny: biały lub ecru bardotka z silikonowymi paskami. Rozmiar raczej standard, 75B/C. Gdynia lub Rumia, czy ktoś zna jakieś fajne sklepy?

widziałam w internecie staniki firmy AVA, czy ktoś wie gdzie są stancjonarnie Gdynia/Rumia?
czy ktoś zna sklepy z bielizną gdzie kupię stanik z silikonowymi paskami (jasna bardotka) rozmiar ok. 65G?
Ja polecam salon Lingeria w Gdyni-boczna uliczka od Świętojańskiej (na wysokości empiku) oraz wspomnianą wcześniej Galeria Rajstop na Świętojańkiej-też przy Empiku :) Oba sklepy mają strony internetowe na których można zobaczyć co jest aktualnie dostępne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety jeśli chodzi o wybór biustonoszy bez ramiączek to w obu tych sklepach jest on żenujący, pojedyncze rozmiary, beznadziejne modele które nie podtrzymują biustu
z tymi pojedynczymi rozmiarami się zgodzę. Ale ja na przykład przymierzałam czarną bardotkę, która leżała idealnie i mam zamiar zamówić przez internet ten sam model w innym kolorze.
a podeślij link co znalazłaś :) i gdzie, w galerii rajstop czy lingerii? :)
http://ogarnieci.pl/search.php?szukaj=deco+strapless

Mam taką czarną bardotkę freya deco strapless, kupiłam właśnie w Lingeri (ale w galerii rajstop pewnie też jest dostępna) a w kolorze cielistym mam zamiar kupić na ślub-sukienka będzie w kolorze ivory. Bede zamawiać przez internet bo w moim rozmiarze koloru cielistego nie posiadają.
Ja wczoraj mierzyłam bardzo fajny stanik w intimissimi model laura w fajnej cenie - ogółem koleżanka poleciła mi ten sklep.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja w końcu znalazłam odpowiedni stanik - bardotkę ... Na początku szukałam 75 B/C i mierzyłam model ivette firmy Dalia. Bardzo nieuprzejma Pani w jednym ze sklepów w Galerii Rumia mi go pokazywała (już nie pamiętam którym).

Przeszłam wszystkie sklepy z bielizną w riwierze, jeden ładny, ale bałam się że nie będzie trzymał na swoim miejscu widziałam w Oysho.

W Galerii Rajstop byłam, był straszny tłok akurat, mierzyłam 3 modele, ale żaden mi nie odpowiadał, ale dowiedziałam się że mam 65G ;)
Akurat przyszła nowa dostawa, ale nierozpakowana w kartonach więc niedostępna, a tam miały być nowe modele jasnych bardotek. Po paru dniach przyszłam to okazało się że jest aż jeden nowy Konrad- Carmelia, ale nie było rozmiaru i był biały, a szukałam ecri.

Byłam w lingerii obok empiku - nie było ani jednego modelu bardotki!

W końcu trafiłam w internecie na podobno fajny sklep w wejherowie w kauflandzie bardotka - pojechałam i jeszcze raz mierzyłam dalię ivette ale już 65, nie było rozmiaru, ale dowiedziałam się, że mają sklep w Rumi - tam mieszkam. Dziś byłam i znalazłam swój rozmiar w kolorze czarnym, więc zamówiłam ecri - cena (byłam w szoku, bo sprawdzałam w internecie) 95zł - na allegro najtaniej 98.
I też dziewczyna zna się na rozmiarach, potrawi podać odpowiedni rozmiar stanika a to bardzo ważne, bo mocno zastanawiałam się, czemu prawie każda panna młoda w sukni bez ramiączek co chwile poprawia biust i już wiem-źle dobrany stanik;)

Więc polecam Wam model ivette dalia - fajnie trzyma, unosi biust i zbiera do środka, a taki podobno musi być (tak mówiły panie gdy kupowałam suknie).

Polecam też christelle (gajeria rajstop) w gdyni i bardotkę (3 sklepy w wejherowie i 1 w rumi), Panie znają się na rzeczy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a kupujecie bieliznę biała czy w cielistym kolorze ????
ja kupuję pod kolor sukienki (suknia ma kolor śmietankowa biel, w przypadku bielizny z Marylina ten kolor nazywa się "ice cream")
w cielistym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie ja mam kolor ivory - śmietankowa biel, i nie wiem teraz czy kupić w cielistym, czy w bieli :/
Cielista zawsze ładnie skomponuje się z Twoją skórą :) Ostatnio szyłam taki komplet na miarę w Bouduar
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajny wybór ślubnych, przeeeeepiękne koronki w Galerii Rumia.

Doradzicie gdzie kupić bielizne na noc poślubną?

Polecam przejść się po prostu po sklepach z bielizną w okolicy a jest ich wiele. Ewentualnie jeśli chcesz wiekszego wyboru, sugeruję zajrzeć sobie do sklepów online.
Zerknij sobie jakie świetne pasy do pończoch ma Obsessive:
https://obsessive.com/pln_pl/produkty/bodystocking-i-ponczochy/pasy-do-ponczoch

Możesz je kupić w kolorze białym oraz czarnym, chociaż osobiście uważam, że nie ma konieczności kupowania bielizny koniecznie w kolorze białym na noc poślubna. Czarny kolor jest bardziej elegancki i taki pas do pończoch przyda się na wiele innych okazji ( na przykład na jakieś wyjścia - jest to bardziej eleganckie niż zakładanie zwykłych rajstop, nie wspominając również o tym, ze wybór ten jest bardziej zmysłowy niż rajstopy).

Plus dodatkowo jakaś fajna koszulka.
do góry