Widok

Bierzmowanie dla dorosłych Gdańsk- gdzie?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Hej, w jakich parafiach można przystapic do sakramentu biezmowania dla doroslych? W internecie znalazlam tylko parafie z Oliwy, a ja mieszkam na chelmie wiec moze gdzies blizej takze moge zrobic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamiast szukać w necie idź do księdza w swoim kościele na Chełmie i zapytaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praktycznie bierzmowanie możesz zrobić w każdej parafii, tyle że robisz je razem z dzieciakami na ich kursie. Przynajmniej w Redzie tak jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
możesz tez pojechac do Pelplina,bierzmowanie jest tam co miesiąc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie w parafi z proboszczem nie mozna sie dogadac. Poza tym wolalabym miec szybciej biezmowanie, jakbym miala chodzic z gimnazjalistami to od wrzesnia na spotkania i chyba gdzies marzec kwiecien dopiero bierzmowanie. W oliwie w parafi jest tylko 8 spotkac przed biexmowsniem. Tylko daleko mi do Oliwy stad moje pytanie czy gdzies jeszcze mozna przystapic do biezmowsnia dla doroslych takiego przyspieszonego
W zeszły wtorek było w Podwyższeniu Krzyża Świętego na Chełmie spotkanie dla dorosłych do bierzmowania - http://www.pks.gda.pl/ogloszenia
Spróbuj zadzwonić, że się spóźniłaś i czy możesz nadrobić
witam odświerzam wątek i liczę na pomoc :) gdzie najblizsze bierzmowanie dla dorosłych?
W niedzielę na mszy na ujeścisku ogłaszali, że przygotowują doroslych do chrztu, komunii, bierzmowania. Spotkania przygotowawcze o 20 ale nie pamietam w ktory dzień. Są tam 3 sympatyczni księza.

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry