Widok
polecam
Film jest ciekawym połaczeniem róznych gatunków filmowych.Zdecydowanie mnie zaciekawił i wzbudził skrajne emocje.Sceny erotyczne szokowały w swej prostocie . Brawa dla aktorów za odwage i super przedstawienie postaci.
Film ogladałam w dniu premiery ale nadal nie moge przestać o nim rozmyslać.
Film ogladałam w dniu premiery ale nadal nie moge przestać o nim rozmyslać.
Film może robi wrażenie...jednak...mam wrażenie iz nie jest dla ludzi któży nie maja pojęcia o życiu. Sprowadza się jedynie do sexu bez zachamowań , pijactwa, imprez i nieprzemyslanych życiowych decyzji. Zdecydowanie nie polecam młodzieży która nie ma wartości i określonej normalnej drogi życia. Gratuluję odwagi aktorom.
genialny film o tragicznej miłości
Big love zaskoczył mnie przede wszystkim odwagą aktorów, głównie tych młodych, których wcześniej nie oglądaliśmy w kinie. Gwiazdy takie jak B. Szyc, R. Gonera grają role drugo i trzecioplanowe. Film nie jest piękny, nie ma dobrego, cukierkowego zakończenia, jest okrutny ale prawdziwy. Po filmie widz zaczyna się zastanawiać nad swoim życiem, czy to co robi jest właściwe. Czy może czegoś nie traci. Straszny film o wielkiej miłości. Wielka nie znaczy łatwa, zdrowa i piękna. Piosenka Ady Szulc kończąca film fenomenalnie pasuje do całości. Polecam