Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Asia - ocena Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko...
~Asia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 stycznia 2026

Weronika - ocena Zlecam firmie tłumaczenia przysięgłe dość regularnie i jak zwykle wszystko...
~Weronika
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 17 stycznia 2026

Jagoda - ocena Dzień dobry jestem mega zadowolona z usługi które przeprowadziło biuro...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Renata - ocena Dzień dobry wielkie podziękowanie w tłumaczeniu.Pan Jarek osoba...
~Renata
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Tomasz - ocena Gorąco polecam obsługa na najwyższym poziomie realizacja expres .Na pewno...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Maja - ocena Bez stresu i bez poprawek - wszystko ogarnięte od ręki. Fajny kontakt i dobra...
~Maja
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 16 stycznia 2026

Małgorzata Z. - ocena Zleciłam tłumaczenie przysięgłe mojego aktu ślubu. Wystarczyło, że wysłałam...
~Małgorzata Z.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Marysia - ocena Profesjonalne i serdeczne podejście. Miałam przyjemność tłumaczyć akt...
~Marysia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Justyna - ocena Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Tłumaczenie zrobione szybko...
~Justyna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Kuba - ocena Bardzo dobra jakość tłumaczenia oraz szybka realizacja usługi. Kontakt z...
~Kuba
1

ostatnia odp. 6 dni temu

Zuza - ocena Super współpraca! Tłumaczenie wykonane dokładnie i na czas, a kontakt szybki...
~Zuza
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 15 stycznia 2026

Mateusz - ocena Z pełnym przekonaniem polecam firmę BigLetter. To zespół profesjonalistów,...
~Mateusz
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 15 stycznia 2026

Esox - ocena Szybko i profesjonalnie, polecam.
~Esox
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 stycznia 2026

Eva - ocena Tłumaczenie przysięgłe z angielskiego z podpisem elektronicznym. Zrealizowali...
~Eva
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 29 grudnia 2025

Jarek - ocena Wykonałem tłumaczenie przysięgłe aktu urodzenia i aktu ślubu na j. angielski....
~Jarek
1

dodano: 13 listopada 2025

Stanisław - ocena Polecam szczególnie współpracę z panem Jarkiem. Zrealizowałem już kilka...
~Stanisław
1

dodano: 29 grudnia 2025

Andy - ocena Wszystko OK! polecam!!
~Andy
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 6 listopada 2025

Teresa - opinia wątek zamknięty Wysoka jakość usług, terminowość , precyzyjna wycena, profesjonalizm. Bardzo...
~Teresa
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 października 2020

Ela - opinia wątek zamknięty Bardzo szybkie i profesjonalne tłumaczenie, przemiła obsługa
~Ela
1

ostatnia odp. 5 lat temu

Sebastian - opinia wątek zamknięty Wspaniale, szybko, profesjonalnie i serdecznie! Moje ulubione biuro...
~Sebastian
1

ostatnia odp. 5 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry