Bigrem Plus

Usługi remontowe Budowa domów pod klucz

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zadowolony Klient - opinia wątek zamknięty Jasna i przejrzysta oferta bez ukrytych "małym druczkiem" kosztów...
~zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 29 stycznia 2023

Jan Malinowski - opinia wątek zamknięty Fachowiec jakich mało. Ceni swoją pracę, ale zrobił mi wiele dodatkowych...
~Jan Malinowski
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 lipca 2021

Paulina i Przemek - opinia wątek zamknięty Potrzebowaliśmy zrobić generalny remont mieszkania z rynku wtórnego....
~Paulina i Przemek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 grudnia 2020

Joanna - opinia wątek zamknięty Fachowcy z pasją. Otwarci na wizje klienta ale i "ściągający na ziemię" gdy...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 maja 2020

Waldemar K. - opinia wątek zamknięty Remont łazienki , wc i przedpokoju w mieszkaniu. (wielka płyta Zaspa) Z...
~Waldemar K.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lutego 2020

Remont łazienki wątek zamknięty Pełen profesjonalizm fachowe doradztwo super wykonanie szczerze polecam...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2019

firma godna polecenia wątek zamknięty Solidni, uczciwi fachowcy. Panowie wykonali kapitalny remont łazienki-łacznie...
~Aneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 lipca 2019

Remont łazienki wątek zamknięty Remont pierwotnie miał obejmować tylko łazienkę ale w trakcie remontu...
~Jolanta Borsuk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 września 2018

bardzo polecam Wykonawcę wątek zamknięty Remont łazienki i kuchni w starym budownictwie - przede wszystkim uczciwość....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 września 2018

Polecam wątek zamknięty Przed dwoma miesiącami korzystałam z usług Pana Zbigniewa. Prace obejmowały...
~rork1
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2018

Łazienka wątek zamknięty Szczerze polecam firmę Bigrem. Panowie znają się na swojej robocie. Łazienka...
~Mikus1992
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 maja 2016

Polecam firmę BigRem wątek zamknięty Projekt łazienki wykonałam w Leroy Merlin. Po dokładnych obliczeniach Pana...
~Anna S.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2016

Solidna firma. Szeroki zakres usług wątek zamknięty Korzystałem z usług 2 razy. I 2 razy nie miałem zastrzeżeń do jakości usług....
~Piotr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 marca 2013

polecam wątek zamknięty Polecam usługi tej firmy . Remont mieszkania / hydraulika , szpachlowanie ,...
~Romek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 lutego 2013

polecam wątek zamknięty KAFELKI, HYDRAULIKA, ELEKTRYKA, SZPAHLOWANIE MALOWANIE WSZYSTKO WYKONANE...
~MATEUSZ
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2012

Polecam!!! wątek zamknięty BIGREM to firma godna polecenia. Solidni, punktualni fachowcy, wykonujący...
~Gabrysia
-

dodano: 9 lipca 2012

Bardzo polecam wątek zamknięty Świetni fachowcy, przystępne ceny, usługi wykonane porządnie i w terminie....
~domi
-

dodano: 14 maja 2012

kompleksowo wątek zamknięty Ja osobiście jestem zadowolona. Robiłam generalny remont łazienki i kuchni,...
~Anna Żebrowska
-

dodano: 11 maja 2012

Zadowolona wątek zamknięty Jestem zadowolona ze współpracy. Pracownicy byli rzetelni. Byli fachowcami....
~Ola
-

dodano: 9 maja 2012

Absolutnie nie zgadzam się z negatywymi ocenami! wątek zamknięty Podczas remontu musiałam zaufać fachowcom z tej firmy i jestem bardzo...
~Jadwiga
-

dodano: 7 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry