Widok

Bigus&Smarz

Orientuje się ktoś ile kosztuje strzyżenie damskie z modelowaniem w Salonie Bigus&Smarz w Gdańsku?
proszę również o opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie mają cennika na swojej stronie?
Placilam 70 zl
a jaka jest cena farbowania ?
Czy potrafią doradzić i dobrać fryzurę odpowiednią do możliwości włosów i kształtu twarzy - proszę o opinie osoby, które które były na strzyżeniu i farbowaniu
Może jednak ktoś był i się wypowie?
Czy faktycznie są tacy super - proszę o opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam do Pana Radka do Alternativ, ale teraz byłam u niego w nowym salonie. Odratował moje włosy po masakrycznym farbowaniu. Polecam bardzo. Zapłaciłam razem z farbowaniem 170 zł. Uważam ze to nie dużo, biorąc pod uwagę, że w poprzednim salonie zapłaciłam podobną kwotę, a moje włosy się nie nadawały - kolor zielony!!!! Już nigdy nie zmienię fryzjera, będę wierna Panu Smarzowi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest salon, gdzie fryzjer jest dla ciebie. Słucha tego, czego od niego wymagasz i daje ci rozwiązanie. Ja z takim czymś sie jeszcze nie spotkałam :) Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Radek i Robert może są i ok. ale PAni Iza....no cóż, przemiła osoba ale chyba jeszcze bardzo dużo musi się nauczyć.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry