Widok

Bilirubinometr

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie gdzie można w Gdyni sprawdzić poziom bilirubiny noworodka bilirubinometrem? Pobieraliśmy dziś w laboratorium krew z piętki i nie udało się jej oznaczyć bo próbka była pobierana z 15 min po mniej niż kropelce i się rozpadła. Ewentualnie może ktoś mi poleci jakieś laboratorium gdzie mają doświadczenie z noworodkami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka miała pobieraną krew normalnie, z żyły w brussie przy szpitalu Tropikalnym. Nawet nie zdążyła zapłakać a było już po wszystkim. Dobrze dać wcześniej pierś lub wodę by rozrzedzić krew dla lepszego i szybszego pobierania.
Moniko dziękuję pobieraliśmy w brusie ale w innej placówce jak nie znajdę bilirubinometru to tam podjadę.
https://fototerapianoworodkow.pl :)
Byłam tam gdzie podała Monika bardzo sprawnie i jeszcze bezpłatnie ze względu na źle pobraną wcześniejszą próbkę.
Ta fototerapia noworodków nie jest aktualna już nie działają w Trójmieście.
Super, ze poszło sprawnie. Poleciłam tam bo zawsze jak mam skierowania na krew dla dzieci to właśnie tam jeżdżę :)
Pozdrawiam
Monika bardzo dziękuję, też będziemy korzystać z tej placówki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

do góry