Bill

Biura podróży

Gdańsk, Rajska 1/5c lok.1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
PARK MINIATUR I GIGANTÓW - STRYSZ A BUDA wątek zamknięty Miejsce wycieczki dla ośmiolatków super! Jest jednak jedno? "ale" - wycieczka...
~Elbarbo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

Sztutowo wątek zamknięty Wycieczka do Sztutowa i na Westerplatte niezwykle pouczająca, doskonale...
~Tatiana
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 listopada 2016

Przewodnik P.Dorota wątek zamknięty Pani Dorota spisała się na 6 z + :) Dziękuje za najlepszą wycieczke na...
~1c,2c,3g
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 maja 2015

Przewodnik P. Dorota wątek zamknięty Pani Dorota przewodniczka dla dzieci ze szkoły podstawowej. Brak...
~Mama
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 czerwca 2014

REWELACJA wątek zamknięty Z BILL-em jestem związana od 14 lat. To jak stare dobre małżeństwo. Ja jestem...
~Lusia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 października 2010

Rewelacyjna wycieczka wątek zamknięty Byłam na wycieczce szkolnej z tym biurem. Rewelacja!!! Młoda dziewczyna...
~Księżniczka
-

dodano: 1 października 2010

Dzieci były zachwycone! wątek zamknięty Jestem nauczycielką i korzystałam z usług Biura Bill wielokrotnie. Za każdym...
~Magdaa
-

Łeba!!! wątek zamknięty Zabrałam w tym roku młodzież do Łeby na zwiedzanie Parku Słowińskiego. Pogoda...
~Matylda
-

przekłamana oferta "Ekstremalne Kaszuby z parkiem linowym" bez parku linowego wątek zamknięty Skorzystaliśmy z oferty "Ekstremalne Kaszuby" ( park linowy, strzelanie z...
~Anita Schleser
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry