Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wysuszone potrawy, szefowie kuchni nie są zainteresowani jakością potraw wątek zamknięty Żeberka, które zamówiłam to *** wysuszona ,spalona wypędzlowana sosem dla...
~ev
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 października 2016

Świetne miejsce na rodzinny obiad, spotkanie ze znajomymi czy spedzenie wieczoru we dwoje. wątek zamknięty Jedna z moich ulubionych restauracji. Jedzenie pyszne, zawsze perfekcyjne....
~M
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 września 2016

wizyta w dniu 24.07.2016 r. wątek zamknięty byłam z rodziną i kuzynami w sumie 9 osób w tym 4 dzieci w wieku 8-14 lat...
~Ela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lipca 2016

DUŻA ZMIANA NA NIEKORZYŚĆ !!! NIE POLECAM !!! wątek zamknięty Kiedyś zaglądałem tam dość często , wszystko było OK !! , teraz niestety jest...
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lipca 2016

Świetne miejsce i dobre jedzenie wątek zamknięty Witajcie internauci polecam to miejsce (Sopot) spędziłam wczorajszy wieczór...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 stycznia 2016

Super kącik dla dzieci, bardzo smacznie i miła obsługa wątek zamknięty Byliśmy z dwójką dzieci roczek i 2,5. Istne żywioły, które nie usiedzą na...
~KAsia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 października 2015

Restauracja sie popsula wątek zamknięty Niestety w przeciagu ostatniego roku restauracja dosc mocno sie popsula....
~Bartlomiej
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

Zawsze dobry wybór wątek zamknięty Zawsze smacznie i szybko. Polecam kanapkę merlin.
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2015

il massimo wątek zamknięty To super miejsce steki mega obsługa na 6 standard i jakość profesionalizm do...
~italiano
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 czerwca 2015

Bardzo dobra Amerykańska restauracja z ciekawym wystrojem wnętrza. wątek zamknięty Świetni kelnerzy, doskonale wiedzący kiedy podejść, a jednocześnie nie...
~Kamil
-

dodano: 18 maja 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam, restauracja bardzo klimatyczna, obsługa świetna!! Jedzenie...
~JU
-

dodano: 17 maja 2015

Pyszne steki! wątek zamknięty Polecam zestawy ze stekiem, o ile się nie mylę ja regularnie biorę california...
~Bartosz
1

dodano: 23 października 2014

Pysznie i miło:) wątek zamknięty To moja ulubiona restauracja! Jak tylko jestem z mężem w okolicy, to zawsze...
~mała czarna
1

dodano: 9 września 2012

Naprawdę okej wątek zamknięty Szybko i żwawa obsługa. Śniadanie jak najbardziej okej, miejsce spoko tylko...
~englishmutherdoyouspeakit
-

dodano: 28 lutego 2015

POLECAM !!! POLECAM !!! POLECAM!!! wątek zamknięty Witam polecam wszystkim restauracje Bilis w Medisonie ja udałam się tam w...
~Magda, Ania,Julka
-

dodano: 6 października 2014

Za drogo w stosunku do jakości i wyboru wątek zamknięty Do restauracji Billy's wybrałem się z dziewczyną w walentynki. Z góry...
~Yaro
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 lutego 2014

Miło i przyjemnie wątek zamknięty Spotkaliśmy się ze znajomymi w tej restauracji na obiad. Menu ciekawe i...
~Adrian
-

dodano: 28 grudnia 2013

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty W piątek w raz ze swoja dziewczyna przyszliśmy na wieczorna kolacje....
~NOE
-

dodano: 19 października 2013

1 wątek zamknięty Polecam tą knajpę ludziom którzy chodzą na kebab. Taka sama tandeta i ohyda....
~Wojtas
-

dodano: 13 października 2013

Polecam :) wątek zamknięty Klimat restauracji- lekki i przyjazny. Obsługa miła i pomocna. Jedzenie...
~Scarlett
-

dodano: 2 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
78

61

wątków

do góry