Widok
Moja rodzina była tam na weselu mojego kuzyna (ja osobiście nie byłam bo akurat wyjechałam za granicę) w każdym razie zdając się na ich relację mogę powiedzieć, że według nich było super. kuzyn miał własne kucharki także jedzenia było duzo, sala podobno przestronna, ale największym plusem było otoczenie. Podobno jest tam jakieś jeziorko i można sobie na dwór wyjść, załatwiali im tam również noclegi, no i nikt z mojej rodziny na nic nie narzekał :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
dwie osoby z moich znajomych, które miały tam wesele narzekały na kiepską obsługę tzn. bardzo powolną, ale to było 2 lata temu więc może się to już zmieniło :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Nocowalam w Bingo w Bieszkowicach. Osrodek z zewnatrz ladny, ale w srodku brudno. Na korytarzach zapach papierosów i nieswiezosci. Pokoje male, troche obskurne. Posciel posostawia wiele do zyczenia. Rano zamowilsmy sniadanie. W poniedzialek chleb byl czerstwy a w powietrzu unosil sie odor wczorajszej imprezy. Serio. Odradzam wszystkim. widac, ze gospodaz sobie nie radzi.
Moja cora miala 4062011rwesele na ok 80 osob spokojnie luzno sala duza ,jedzenie super az za duzo obsluga bardzo mila,szef Jacek super gosciu, pokoje mielismy dla gosci nie drogo,okolica przepiekna serdecznie polecam !!!Napewno bedziemy przyjezdzac na grila jak tylko bedzie chwilka i wiadomo nad jeziorko:)Serdecznie pozdrawiamy obsluge i szefostwo...wesele bylo udane i goscie zadowoleni..POLECAM!!!!
Bingo Bieszkowice
Sama miałam tam wesele 18 czerwca tego roku... Gorąco polecam to miejsce... Obsługa miła sympatyczna i godna zaufania... Właściciel sympatyczny a do tego można się z nim na spokojnie ze wszystkim dogadać... Zasugerować jakieś własne pomysły na które on jest otwarty... Pokoje dla gości nie drogie i czystę :)
My robiliśmy tam zarówno wesele jak i poprawiny i zarówno my jak i wszyscy goście byliśmy bardzo zadowoleni :)
My robiliśmy tam zarówno wesele jak i poprawiny i zarówno my jak i wszyscy goście byliśmy bardzo zadowoleni :)