Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Dostawa trwała ponad 1,5h zero informacji ze czas dostawy się wydłuży Pan...
~Ja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 maja 2018

Devolay wątek zamknięty Nie polecam devolaya w tym bistro, więcej panierki, znikoma ilość mięsa a o...
~Sandra
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2017

nie za bradzo wątek zamknięty Pani przy telefonie nie bardzo zorientowana co jest dostępne a czego nie ma....
~wiola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 września 2016

Spaghetti bolonese wątek zamknięty Polecam wszystkim pyszne i tanie . Uwielbiam spaghetti i tylko to jem w...
~Ruda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 maja 2016

Dobre jedzenie, ale długo się czeka. wątek zamknięty Nigdy sie nie zdażyło żeby dowieźli pizze w obiecanym terminie.
~Krystian
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 marca 2016

z zamowienia na zamówienie coraz gorzej wątek zamknięty Niezalezne od pory dnia, na zamówienie czekalam ponad godzinę, a mieszkam...
~niezadowolona BYŁA klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Beznadzieja wątek zamknięty To co przed chwilą dostaliśmy to jest szczyt bezczelności "kucharzy", o ile...
~Klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

Wszystko było odgrzewane wątek zamknięty To było moje pierwsze i niestety ostatnie zamówienie w Bistro Duet. Zamówiłem...
~Maciej Zawadzki
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 listopada 2015

A chciałem się przyczepić wątek zamknięty ... i nie wyszło. Jak zwykle jedzenie super obsługa też. Wszystko cieplutkie...
~admin z zsm
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

Stały klient z ZSM wątek zamknięty Co tu pisać wszystko świeżutkie, smaczne i przyrządzone niemal jak w domu....
~admin z zsm
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 lipca 2015

Smacznie i szybko wątek zamknięty Bardzo miły Pan przyniósł nam jedzenie, nawet szybciej niż się spodziewałam....
~Aleksandra
1

dodano: 27 maja 2015

Rewelacja wątek zamknięty Co tu dużo mówić/pisać - smacznie jak u mamy ;). Jedzenie smaczne i porcje...
~Łukasz B.
-

dodano: 17 kwietnia 2015

Obiady tylko na miejscu ! wątek zamknięty Już drugi raz trafiłam na pleśń w pizzy dokładnie w (sosie pomidorowym...
~Meg
1

dodano: 24 marca 2015

Opinia wątek zamknięty Makaron do spaghetti w rosole? Chyba czas zmienić kucharza albo podpytać...
~Ja
-

dodano: 19 marca 2015

Bardzo dobre jedzenie wątek zamknięty Dosc czesto przychodzimy na jedzonko bardzo miła obsługa :) a jedzenie...
~Kasia
-

dodano: 17 stycznia 2015

Opinia stałego klienta wątek zamknięty W Bistro Duet jadam dość często. Zazwyczaj zamawiam na wynos, ale zdarza się,...
~Marek
-

dodano: 7 stycznia 2015

Zamowienie wątek zamknięty Zadzwonilem pytajac sie ile wynosi porcja makaronu . Uslyszalem " 250 nie no...
~Klient
-

dodano: 1 stycznia 2015

Tanie żarcie - raczej dla studentów wątek zamknięty Obsługa spoko. Ceny rzeczywiście niskie. Promocje fajne. Porcje duże. Dowożą...
~szamiarz
-

dodano: 17 grudnia 2014

promocja wygasła? wątek zamknięty Witam. Dziś złożyliśmy zamówienie i nie naliczono rabatu 20 % i 7 złotych...
~Michał
-

dodano: 4 grudnia 2014

Kiedyś tam było dobre jedzenie. KIEDYŚ !!! wątek zamknięty Odkąd odszedł jeden z właścicieli wszystko sie pozmieniało. Niestety na...
~Andrzej
-

dodano: 23 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry