Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna Sz. - ocena nowy temat Profesjonalna i szybka obsługa. PIT przygotowany bezbłędnie, z pełnym...
~Joanna Sz.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 lipca 2025

Paweł P. - ocena nowy temat Zawsze będę wdzięczny p. Marcie za to, że wyciągnęli mnie z bagna po...
~Paweł P.
-

dodano: 28 lipca 2025

Meehoo - ocena nowy temat Korzystam z biura rachunkowego Księgowi.net od ponad 2 lat i jestem bardzo...
~Meehoo
-

dodano: 26 lipca 2025

Ewa - ocena nowy temat Bardzo profesjonalna obsługa. Dużo cierpliwości i życzliwości
~Ewa
-

dodano: 25 lipca 2025

Kamil - ocena nowy temat Rzetelna i profesjonalna obsługa, szybkie odpowiedzi i pełne zaangażowanie...
~Kamil
-

Wojtek - ocena nowy temat Doskonała obsługa i wiedza! Gorąco golecam! Great assistance and performance!
~Wojtek
-

Maria Gostyńcka - ocena nowy temat Profesjonalizm, rzetelność i doskonała obsługa w dużym skrócie można opisać...
~Maria Gostyńcka
-

Wiktor - ocena nowy temat Biuro rachunkowe Pani Patrycji okazało się ogromnym wsparciem, kiedy miałem...
~Wiktor
-

dodano: 24 lipca 2025

aga - ocena nowy temat Polecam serdecznie
~aga
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 lipca 2025

Tomasz klient - ocena nowy temat Właścicielowi nie zależy na opiniach online. Natomiast, jest to zdecydowanie...
~Tomasz klient
-

Filip i Ilona - ocena nowy temat Bardzo dobry kontakt, wszystko działa skutecznie, terminowo.
~Filip i Ilona
-

Niezadowolony klient - ocena Biuro rachunkowe, które oprócz konkurencyjnych cen za swoje usługi nie...
~Niezadowolony klient
-

dodano: 17 lipca 2025

Krzysztof Kora, Balticad Sp. z o.o. - ocena Profesjonalne biuro księgowe. Dobry kontakt i przede wszystkim nie mam...
~Krzysztof Kora, Balticad Sp. z o
1

dodano: 15 lipca 2025

Ola - ocena Profesjonalizm, fachowość, zaangażowanie, a przy tym bardzo miły kontakt....
~Ola
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 11 lipca 2025

Paweł Bejger - ocena Szczerze polecam to biuro rachunkowe! Współpraca z Panią Basią, Panią Anetą...
~Paweł Bejger
-

dodano: 15 lipca 2025

Halina - ocena Od 10 lat korzystam z usług tego biura. Nigdy się nie zawiodłam. Pracownicy...
~Halina
1

dodano: 14 lipca 2025

samanta droś - ocena Z pełnym przekonaniem polecam biuro księgowe ABF. To zespół prawdziwych...
~samanta droś
-

dodano: 10 lipca 2025

T. / Arrow Trans Ltd. - ocena Duża pomoc. Sprawne rozliczenie płac i dodatków, dziękuję! Bardzo dobra...
~T. / Arrow Trans Ltd.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 lipca 2025

Artur - ocena Jestem klientem od roku i naprawdę mogę polecić to biuro. Rozliczenie zawsze...
~Artur
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 5 lipca 2025

Jack - ocena Polecam!!! Fachowe i elastyczne podejście do klienta, który nigdy nie...
~Jack
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1656

1498

wątków

do góry