Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
tam są dwie panie wątek zamknięty jedna krótko ale konkretnie star się naświetlić pomoc druga szczupła najpierw...
~Ala
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 grudnia 2017

Uważam, że to darmozjady za pieniądze podatników wątek zamknięty Napisałem z prośbą o pomoc w odwołaniu od reklamacji. Otrzymałem odpowiedź,...
~Kwiatkowski Express
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2019

Zero zainteresowania. Rzecznik do wymiany !!! wątek zamknięty Potwierdzam rzecznik pełni role tylko odpowiadania odmownego. Nie zajmuje się...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 września 2017

Nie wiem co tu wpisać wątek zamknięty potwierdzam brak zainteresowania przedkładanym tematem. szkoda fatygi
~Jerzy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

Osoba niekompetentna na stanowisku Rzecznika Praw Konsumentów. wątek zamknięty Po pierwsze pytam się, gdzie jest moja opinia wystawiona w marcu ??? -...
~J.M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

firma telekomunikacyjna wątek zamknięty Kobieta która pełni rolę rzecznika praw konsumentów w gdyni absolutnie nie...
~R.S.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lipca 2017

Wzorowa pomoc wątek zamknięty Bardzo miła Pani wyjaśniła wszystko i poradziła co robić w przypadku łowców...
~djrtk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lipca 2017

eh wątek zamknięty Ta Pani reprezentuje przeciwna strone sporu ,szkoda czasu i fatygi.
~MIROSLAW
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lipca 2017

Kobieta się nie nadaje wątek zamknięty Więc tak, kobieta która pełni rolę rzecznika praw konsumentów w gdyni...
~Gdynianin
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 listopada 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry