Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alina Maćkowiak - ocena nowy temat Sprzedawałam długo swoje mieszkanie zanim została mi polecona agencja. Od...
~Alina Maćkowiak
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 października 2024

Ewa - ocena nowy temat Bardzo dziękuję Pani Paulinie za pośrednictwo przy sprzedaży mojego...
~Ewa
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 21 listopada 2024

Rafał. G - ocena nowy temat Witam wszystkich współpracujących z biurem nieruchomości i z sympatyczną...
~Rafał. G
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 grudnia 2024

Traveler - ocena Bardzo polecam biuro nieruchomości " Castle" oraz agentkę panią Annę...
~Traveler
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 23 sierpnia 2024

Ania - ocena Ostatnio miałam przyjemność skorzystać z usług biura nieruchomości. Pan...
~Ania
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 5 sierpnia 2024

Teresa Romanowska - ocena Dziękuję Pani Katarzynie Kacperskiej za bardzo milą i profesjonalną...
~Teresa Romanowska
-

dodano: 31 lipca 2024

Monika - ocena Jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem,...
~Monika
-

dodano: 26 lipca 2024

Milena - ocena Serdecznie Polecam biuro Nieruchomości Castle, szczególnie Panią Katarzyna...
~Milena
-

Kamil - ocena Nie pomyślałbym, że moja pierwsza sprzedaż mieszkania będzie tak prosta....
~Kamil
-

Anna Kolęda-Klinkosz - ocena Mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Pauliną Bień. Pani Paulina...
~Anna Kolęda-Klinkosz
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 2 lipca 2024

Dominika Sz - ocena Początkowo znajomi przestrzegali mnie przed Biurami Nieruchomości opowiadając...
~Dominika Sz
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 21 listopada 2023

Wiktoria - ocena Zdecydowanie polecam współpracę z biurem nieruchomości Castle! Było to moje...
~Wiktoria
1

dodano: 21 stycznia 2024

Maciej Niecko - ocena Biuro Castle.Kommpletna i satysfakcjonująca współpraca zwieńczona...
~Maciej Niecko
1

dodano: 3 marca 2024

Wiktoria S - ocena Bardzo polecam współpracę z biurem nieruchomości Castle, wiedza i...
~Wiktoria S
1

dodano: 7 marca 2024

Izabela - ocena Ogromnie cenię sobie profesjonalizm, zaangażowanie i empatię Pani Pauliny...
~Izabela
1

dodano: 24 marca 2024

Andrzej - ocena Bardzo profesionalna praca i duże zaangażowanie Pani Pauliny przy sprzedaży....
~Andrzej
1

dodano: 2 kwietnia 2024

Joanna - ocena Współpracowałam z P. Pauliną B. w Gdańsku. RE-WE-LA-CJA️ Pełen...
~Joanna
1

dodano: 12 kwietnia 2024

Aleksander - ocena Szczerze polecam biuro nieruchomości Castlę. Pani Paulina, z którą...
~Aleksander
1

dodano: 24 kwietnia 2024

Anna B. - ocena Polecam współpracę z biurem Castle! Duże doświadczenie, zawsze pomocni, jest...
~Anna B.
1

dodano: 8 maja 2024

Przyluscy - ocena P.Paulina Bień prezentowala oferte sprzedaży...
~Przyluscy
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 listopada 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry