Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dominika Kubiak - ocena nowy temat Miałam przyjemność współpracować z Panią Anną Wróbel-Brzeźniak z Castle...
~Dominika Kubiak
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

dodano: 6 lutego 2026

Beata M. - ocena Polecam współpracę z biurem Castle. Pani Paulina pomogła nam w sprzedaży...
~Beata M.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 stycznia 2026

Piotr A. - ocena Początkowo byłem sceptyczny do pośrednictwa, ale przekonało mnie ludzkie...
~Piotr A.
1

dodano: 29 września 2025

Bartek - ocena Polecam współprace z biurem nieruchomości a w szczególności współpracę w z...
~Bartek
1

dodano: 26 października 2025

Wojtek - ocena Polecam Biuro Castle do sprzedaży nieruchomości. Pełen profesjonalizm i w...
~Wojtek
1

dodano: 14 stycznia 2026

Kristiyan Atanasov - ocena I cannot say enough great things about Paulina Bień. She was absolutely...
~Kristiyan Atanasov
1

dodano: 14 stycznia 2026

Maria KW - ocena Polecam. Pani Paulina sprzedała mi mieszkanie i dość łatwo znalazła kolejne,...
~Maria KW
1

dodano: 20 stycznia 2026

Beata F - ocena To była moja pierwsza sprzedaż i czułam się bezpiecznie. Wszystko było...
~Beata F
1

dodano: 20 stycznia 2026

Dominika Dembek - ocena Szkoda, że skala ma tylko 6,0, dlatego, że najchętniej przyznałabym znacznie...
~Dominika Dembek
1

dodano: 21 stycznia 2026

Dominika - ocena To była moja pierwsza sprzedaż i wiem już, że jeśli będę potrzebowała pomocy,...
~Dominika
1

dodano: 26 stycznia 2026

Agnieszka - ocena Polecam współpracę z biurem Castle - cała usługa została przeprowadzona...
~Agnieszka
1

dodano: 27 stycznia 2026

Mateusz - ocena Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Obsługą zajmowała...
~Mateusz
1

dodano: 27 stycznia 2026

Aleksandra Bilska - ocena Miałam przyjemność kupować nieruchomość za pośrednictwem Biura Nieruchomości...
~Aleksandra Bilska
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 17 sierpnia 2025

PIOTR - ocena profesjonalizm,fachowość,miła obsługa,szybkość sprzdaży,jestem bardzo...
~PIOTR
-

dodano: 16 sierpnia 2025

Kostek - ocena Współpraca na parę wyjść z domu. Wszystko załatwione bez mojego ingerowania....
~Kostek
-

dodano: 12 sierpnia 2025

Aleksander - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta, duża skuteczność - polecam...
~Aleksander
-

dodano: 12 sierpnia 2025

Dominika Drygalska - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem nieruchomości. Już od...
~Dominika Drygalska
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 lipca 2025

Michał Drygalski - ocena Profesjonalna i bardzo życzliwa obsługa od pierwszego spotkania. Proces...
~Michał Drygalski
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 lipca 2025

Edyta - ocena Bardzo polecam współpracę z Panią Anną Wróbel-Brzeźniak. Kupno domu odbyło...
~Edyta
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 29 marca 2025

Marcin B - ocena Gorąco polecam agencję Castle, a w szczególności współpracę z Panią Anią...
~Marcin B
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 31 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry