Widok

Biuro wirtualne - czy ktoś korzysta?

Żona pracuje jako freelancer i z racji tego, dostaje tony papierów (na adres domowy - niestety.) Chcieliśmy poszukać jakiejś alternatywy - biura/pomieszczenia, gdzie można by założyć skrzynkę i trochę sobie ułatwić pracę. Niestety to dość kosztowana opcja - bo nawet niewielkie lokale swoje kosztują. Spotkałem się z pojęciem biura wirtualnego i szukam osób, które już korzystały z tego typu rozwiązania.
Co oferują takie biura, jak często trzeba odbierać korespondencję?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na jakiej zasadzie działają takie biura?

Wirtualne biuro pozwalają zoptymalizować koszty prowadzenia działalności! W cenie wynajmu adresu zyskuje się obsługę korespondencji, niektóre biura oferują również wirtualny sekretariat. I oczywiście podstawa - prestiżowy adres, który bez wątpienia pozwoli poszerzyć horyzonty. Polecam zapoznać się z tym artykułem, wszystko jasno opisane - Tekst linku

Firma O4 Coworking oferuje wirtualne biura dla małych firm. Polecam ich ofertę.

Inne tematy z forum Inne

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

DOBRY PRAWNIK POSZUKIWANY!!!!!!!!!! (16 odpowiedzi)

Poszukuję dobrego prawnika specjalizującego się w prawie pracy. Więcej informacji prześlę na...

Prywatny detektyw - szukam (75 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry