Widok

Biżuteria ślubna - gdzie?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, zaczynam pomału rozglądać się za biżuterią ślubną, możecie polecić konkretne sklepy gdzie jest duży wybór...nie mam za bardzo czasu jeżdzić od jednego sklepu do drugiego i szukać, chciałabym odowedzić jedno, max dwa duze miejsca gdzie napewno coś znajdę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam po biżuterię do Sopotu do butiku ślubnego Wedding Art - http://www.weddingart.com.pl
A ile masz jeszcze czasu? Jeśli około miesiąca lub więcej, to polecam rozglądnąć się na ebayu ;) Ostatnio szukałam jakiś fajnych dodatków codziennych i natrafiłam na kilka pięknych zestawów ślubnych z koliami i kolczykami. Minus tylko taki, że trzeba czekać około miesiąca na dostarczenie przesyłki, ale warto :)
The woods are lovely, dark and deep...
Polecam sklep z biżuterią na najwyższym piętrze w galerii bałtyckiej, na przeciwko części z jedzeniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję, napewno zajrzę :)
W aparcie jest piękna, z tego co widziałam to sporo nowych wzorów mają.
w Bijou Brigitte, mają też i srebrne wyroby
No wlasnie zdecydowałam że zacznę od aparatu, dostałam wlasnie nowy katalog gdzie bardzo spodobało mi się parę pozycji i 15%znizke na całą kolekcję wiec i obrączki wybiorę przy okazji :)
Byłam wczoraj w aparacie, mają przepiekną kolekcję bużuteri ślubnej, nawet bym powiedziała że wybór jest zbyt duży i trudno się zdecydować ale juz wiem że wlasnie tam znajdę komplet dla siebie. Ceny zaskakująco niskie jak na tak markowy salon.
A mają jakiś katalog biżuterii ślubnej? Wiem, że to głupie pytanie, ale na ich stronie ciężko coś znaleźć... :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podaje link do biżuteri ślubnej -kolczyki. Do każdego zestawu mozna dobrać wisiorek do kompletu.
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3

Przysłali mi katalog świąteczny do domu ale wybór o wiele mniejszy niż w salonach...
Dzięki :)
Właśnie byłam w kilku salonach w różnych centrach handlowych i mają tam co innego, na stronie co innego... :P
ciężko coś wybrać
Spróbuj sklep Swarovski, maja przepiekne komplety :)
Byłam w swarovskim i maja dziwne zasady bo na ewentualną wymianę mam tylko 7 dni od dnia zakupu a kolczyków wogole nie wymieniają wiec d*pa... W aparcie mają 30 dni na wymianę i kolczyki również objęte są możliwością wymiany.
Żeby dobrze dobrać biżuterię do sukni muszę ją kupić, jechać do salonu i przymierzyć do sukni i wtedy zdecydować czy jest ok czy musze wymienić na inny komplet...
Hej:) Nie wiem o jaki typ bizuterii Ci chodzi bo jest to dosc istotne, ale ja kupowalam w Rivierze w Scallini :)) powiem Ci ze tam napewno znajdziesz cos dla Ciebie:) ja akurat szukalam obszernych kolczykow gdyz nie mialam nic na szyi i powiem Ci ze mimo iz mialam kupione juz kolczyki to musialam kurka wodna kupic druga pare bo jak je zobaczylam to uznalam ze nie odpuszcze:P
Ja mialam takie:)

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Scallini jest tylko w klifie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w gdyni na starowiejskiej w onyxart zrobią na zamówienie ja czekałam dwa dni i było warto ceny bardzo przystępne polecam

Ja zapraszam do sklep Foty&Klejnoty w centrum Gdańska- mały kameralny sklep z dużą ofertą biżuterii ślubnej. Wianki, diademy, korony, kolczyki itd...Super wybór! No i można przymierzać, bo jak kupisz coś przez net to zawsze zagadka. Ceny ok.Polecam
Adres Gdańsk ul. Powroźnicza/ Długi Targ 19 , Sklep jest w lobby hotelu Radisson BLU
https://www.facebook.com/fotyklejnoty/

Ja to się długo nie mogłam namyślić co kupić siostrzenicy na jej ślub i ostatecznie (poza pieniędzmi rzecz jasna) kupiłam taki srebrny obraz papieża :ankabizuteria.pl/duzy-srebrny-obraz-jana-pawla-ii-1824-wizerunek-papiez-w-gorliwej-modlitwie. Bardzo ładnie wygląda takie srebro na żywo, grawer zrobiony bez błędów, krótki czas oczekiwania na zamówienie.
do góry