Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SWIETNY SALON wątek zamknięty generalnie wszystko tak jak powinno byc. Wykonanie higiena obsluga dodawanie...
~nickname
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 czerwca 2013

Świetna robota! wątek zamknięty Piękny tatuaż! Wszystko ładnie i czysto. Miła atmosfera naprawdę jestem...
~Julia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 marca 2013

Monia - opinia wątek zamknięty Ponad 2 tyg temu przerabiałam swój stary tatuaż dałam wstępny projekt z...
~Monia
-

dodano: 24 lutego 2013

kiepska jakaość wątek zamknięty W w/w miejscu robiłam tatuaż. Ceny przystępne, obsługa miła, czysto. I na tym...
~ja
2

dodano: 17 marca 2010

Rewelacja ! Polecam Studio Black 8 wątek zamknięty Studio w super miejscu, łatwy dojazd. W pełni profesjonalna i świetna robota....
~Michał
-

dodano: 8 czerwca 2012

Polecam studio tatuażu Black8 wątek zamknięty Polecam, ponieważ obsługa jest bardzo sympatyczna. Tatuował mnie Krzysiek...
~Red & Blue
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 marca 2012

A - opinia wątek zamknięty Robiłam swoj pierwszy tatoo ktory juz planowalam od dluzszego czasu. Troche...
~A
-

dodano: 19 listopada 2011

SUPER !!!!! wątek zamknięty Studio super :) To był mój pierwszy tatuaż. Miałam dość duże wymagania, ale...
~Kameleonka
-

dodano: 6 października 2011

Niepozorne,ale... wątek zamknięty ...zdecydowanie fajne studio :)) Co prawda miałam mały problem ze...
~Anita
-

dodano: 20 września 2011

Polecam! wątek zamknięty Robiłam w tym studiu swój pierwszy tattoo. I muszę powiedzieć, że efekty są...
~Aga
-

dodano: 12 września 2011

LUDZIE Z WIELKĄ KLSĄ wątek zamknięty Dziś byłam tam pierwszy raz by zrobić sobie tatuaż ,czyli kod kreskowy...
~Beata
-

dodano: 24 sierpnia 2011

Ola - opinia wątek zamknięty Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam w 100%!
~Ola
-

dodano: 24 sierpnia 2011

PLECAM STUDIO BLACK 8 wątek zamknięty WOW LUDKI NORAMALNIE REWELACJA !!! PIERWSZY RAZ ZROBIŁAM TATUAŻ I JESTEM POD...
~AGNIESZKA
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 maja 2011

świetne studio wątek zamknięty Świetne studio tattoo, klimat w pomieszczeniu bardzo przyjazny, miałam...
~Daisy de la Hoya (Ana)
-

dodano: 17 marca 2011

Mega Polecam Krzychu The Best wątek zamknięty Bardzo Polecam Wspaniali Ludzie I Mega z*******y Krzychu Z Poczuciem Humoru...
~DURAJ BRUSY
1

dodano: 27 lutego 2011

Profesjonalnie wątek zamknięty Człowiek wiedział co robił, do tego sympatyczny, jestem zadowolony z kolczyka...
~Rob
-

dodano: 23 października 2010

WSPANIAŁE STUDIO ;-))) wątek zamknięty TO BYŁA MOJA PIERWSZA WIZYTA, ALE NAPEWNO NIE OSTATNIA. MAM WSPANIAŁY I...
~JuStYnA23
-

dodano: 10 października 2010

Polecam ;-)))) wątek zamknięty To była moja pierwsza wizyta w tym studiu i napewno nie ostatnia. Jestem...
~Justyna
-

dodano: 5 października 2010

Black8 na szóstkę;] wątek zamknięty nie była pomyłką decyzja o zrobieniu piercingu w Black8. fajna atmosfera,...
~Beata
-

dodano: 4 września 2010

Polecam! wątek zamknięty Odwiedzałam studio Black8 kilka razy i zawsze byłam zadowolona. Mirek...
~agusiczka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

26

wątków

do góry