Widok

Black & Dance Party

Black & Dance Party Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Black & Dance Party (), - 31 grudnia 2007 godz. 20.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

biba

wpozo powinna byc mniejsza selekcja. o ogulem jest dobze

środa w pieknych

byłam w pięknych w środe i musze powiedzieć że nie było najgorzej.na poczatku było mało ludzi ale sie pozniej impreza rozkrecila.

ELoelo ziomki:))

PMiB najlepsza bibka hip hopowa w 3miescie pozdro dla Dj.NOZA ktory rozkreca ta impre do bialego oraz dla wszystkich ktorzy chca to kumac :PP dla wszytskich bausujacych pozdro

ŚroDy w PiĘknyCh ;)

oLDsChOOLowa imprEssSSsska... D'J wyczuwa ten kLiMaCiq co 3ba ;)))) bardzoooooooooooooo mi sie podoba :D :D nic dodac nic ujac ;>>>

The best

Moim zdaniem wszyscy dj-e w Trojmieście powinni uczyć się od Dj-a z Pięknych...!!!!!
Wymiata. Wszystkie kawałki jakie zawsze marzyłam żeby były w klubie tam właśnie można spotkać! On zna sie na hip-hopie nie ma żadnych fat-mixów summer 2004 Ku.. jego mać!, z kompa jak to zapodaje wieśniak Slam albo Cent! dwa wsiuny które powinny iść do szkoły gdzie uczą co to jest hip-hop.Tyle powiem sory że tak wyjechałam z grubej rury ale wku... mnie to że nie mogę często chodzić do Pięknych, jako że w środę jest najlepsza impreza bo czwartek nie jest niestety dla mnie dniem wolnym:( Dj NOZ powinien grać w Parlamencie w piatki i w kwadracie w soboty a tamci powinni iść pobiegać po plaży np. Muza w Srodę z pięknych to jest to co pozwala zapomnieć się w tańcu ktoś przynajmniej jeszcze pamieta co to było Ol`Dirty, Wu tang itp. Dajcie Noza do innych klubów niech chłopak wymiata bo tańcząc do jego grania czuję że żyje

Ponownie

APEL! zróbcie wiecej miejsca w klubie jak sie da i środowe imprezy dajcie na piątek albo sobote.Zobaczycie wszyscy z Parla pojda do was i z kwadratoiwej też Wszyscy którzy wiedza o co chodzi. Zbijecie fortunę. Na takiej muzie!!!

impra w pieknych

muza spoko- ale za duzo dresow i karkow

NOZ my king!!!

NIe ma lepszej imprezy srodowej niesamow3ity NOZ czyni takie cuda swomi mixami ze na sama mysl sutki mi staja, on jest poprostu niesamowity i ten jego chlopaczek!!! niesamowity duet, poprostu marzy mi sie taki trojkacik!!! no ale nie o tym chcialam pisac, rzeczywiscie i bezwzglednie nalepsza imprezka w trojmiescie szczegolnie ze w srody nigdzie indziej nie ma imprez ;P noz jest poprostu fantastyczny da jego bujna grzywa i bujne melodie zeby nie bylo ze sam jego wyglad mnie pociaga ;) ach do srody noziu :*

impreza beznadziejna...

Dj nie potrafi puszczac muzyki tak aby mozna bylo sie dobrze pobawic ;(

Imprezka

Nie jest zle tylko powinno byc wiecej miejsca ... i piwko powinno byc tansze :P

beer

zgadzam sie .... piwko powinno być tańsze ... :( !!!!

Do muziki i lokalu nie mam zadnych zastrzezen,w srody jest godnie,w piatki tez tylko apel do bramkazy nie wpuszczajcie goracych 14,15,16,17 przeciez to dzieci i tylko impreze psuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrobcie cos z tym naprawde:P

Extra impry

P:

:)

Bajka ;)

Środowe imprezy są naprawde świetne.
Jednak faktem jest że strasznie dużo dzieciaków tu przychodzi i troszkę mało miejsca jest.

:))

To bez kitu najlepsza hiphopowa impreza w 3-miescie a dj-e naprawde wiedza jak rozkrecic prawdziwa goraca bounsujaca atmosfere!! dzieki za to i wielkie pozdro dla was!!:):):*:*

czarna

imprezka z*******a, coraz mniej dzieciaków :) a piwo mtansze w srody powinno byc!!!!!!!!!!!

bieda i nedza

na sali same malolaty w rybaczkach,a kazda z nich chce zostac paris hilton.jednym slowem wozonko,na pelnych obrotach.jestem znanym klubowiczem z wa-wy.jak na gdansk to pelna meta.

ale o co chodzi? :P

śmieszy mnie twoja polszczyzna panie Kadr

strasznie

jak dla mnie to straszny SYF! muza ok ale dzieci i duzo ludzi ktorzy szukaja zadymy bo to w sumie najwieksza speluna w 3-miescie. dla wlascicieli!! SPRAWDZAJCIE DOWODY!!!!!!

zmiany

teraz zaszły poważne zmiany w pracownikach lokalu i wszystko sie zmieni i już większość z was przez najbliższy rok tam nie wejdzie.a dodając takie mało inteligentne komentarze sami pokazujecie swoją niedojżałość!!

hm

zobaczymy czy zajda zmiany, zobaczymy, bo jak narazie to tam straszna speluna jest, w srody jeszcze ujdzie mimo dzieciaków, ale piatki i soboty to zenada! same dresy w sweterkach w paski, rozlane piwa, potluczone szklanki, ludzie w bialych rekawiczkach?

klimatyzacja?

kimatyzacja klimatyzacja klimatyzacja!!!!!BRAK!!!!! muzyka spoko, ale dj nie mili, ochroniarze tez z reszta, duzo dzieciaków z liceum...syf mi sie nie podoba

ciekawa

Jestem na urlopie w Gdansku i dzis wyberiam sie na srodowa imprezke w PMiB... Po odczytaniu komentarzy jestem bardzo ciekawa co mnie tam zastanie.. POCZEKAMY- ZOBACZYMY!!!!!!! :)

Nice Place

Wlasnie przeczytalam komentarze ktore sa tu na stronce i uwazam ze jestescie troche za surowi! sama wiem ze jest duzo ludzi w weekendy ale kazdemu sie tam podoba a pozatym to w trojmiescie i sopocie juz nie ma zbyt FAJNYCH klubow. A co do Ubioru i pasek to nie rozumiem czemu podkreslacie DRESOW pod to.. na zachodzie jest moda nosic paski a pozatym wole zeby ktos mial ladny swetr niz bluzy.

Inne tematy z forum Rozrywka

Spektakl dla Rodzin - Ujeścisko (4 odpowiedzi)

Zapraszamy mieszkańców Dzielnicy Ujeścisko na Spektakl pt.: "Piotruś i pies ratownik".Poruszająca...

762. Jarmark św. Dominika (49 odpowiedzi)

Tu się kupuje, targuje, poszukuje skarbów i znajduje piękne kadry do pamiątkowych fotografii....

Dyniowe Love (5 odpowiedzi)

Zapraszamy do naszej krainy DYŃ!W soboty i niedziele będziemy otwarci od godziny 10 do 18.W...

do góry