Black Diamond Studio

Paznokcie Przedłużanie rzęs

Gdynia, płk. Stanisława Dąbka 259

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Yana - ocena Chodzę do salonu Blac Diamond od bardzo dawna i zawsze jestem zadowolona z...
~Yana
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 30 kwietnia 2025

Marta - ocena DO salonu trafilam z polecenia kolezanki dwa lata temu , paznokietki wykonane...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 kwietnia 2025

Olena - ocena Bardzo miła atmosfera Chodzę do salonu razem z córką i jesteśmy bardzo...
~Olena
1

Kris - ocena Jestem bardzo zadowolona z przedłużania rzęs w tym salonie! Stylistka to...
~Kris
-

Klientka - ocena Chodzę do dziewczyn już drugi rok i gdybym była niezadowolona, to raczej bym...
~Klientka
-

Khrystyna - ocena Odwiedziłam ten salon po raz pierwszy i jestem zachwycona! Atmosfera jest...
~Khrystyna
-

Ewelina - ocena Chciałabym serdecznie podziękować za wspaniałą pracę! Robię tutaj manicure...
~Ewelina
-

Bozena - ocena Jestem zachwycona usługami w tym salonie! Moje rzęsy są idealnie podkręcone,...
~Bozena
-

Stefan - ocena Zdecydowałem się na manicure i pedicure i jestem naprawdę pozytywnie...
~Stefan
-

Magda - ocena Jestem zachwycona usługami w tym salonie piękności! Profesjonalizm i dbałość...
~Magda
-

Sk - ocena Niestety albo stety już więcej salonu nikomu nie polecę! Po 2 latach...
~Sk
1

dodano: 23 kwietnia 2025

Marta - ocena Wizyta w tym salonie to prawdziwa przyjemność! Profesjonalni specjaliści,...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 12 lutego 2025

Ewa - ocena Usługi na najwyższym poziomie! Za każdym razem wykonane w przemiłej...
~Ewa
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 12 lutego 2025

Joanna - ocena Bardzo miła i profesjona obsluga .Akryle Żele bardzo dobrych film. Ceny...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 11 grudnia 2024

Aleksandra - ocena Niestety jakość usług pogorszyła się. Paznokcie bardzo często różnią się...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 28 listopada 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry