Widok

Black & Sexi Music

Black & Sexi Music Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Black & Sexi Music, - 3 czerwca 2008 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mandaryn

Turecka podróba mandarynki o zapachu kebabu i cebuli. Przydala by sie klimatyzacja bo zapach najlepszych perfum nie zabije tego smrodu.
Odradzam wizytę. Barmani sa w miare mili ale ochrona lokalu bez kultury osobiste, strasznie sie napina, pewnie maja maja ... i dziwne przezwiska....Zielony, niebieskiiii......a tenowy to chyba różowy! O matko to taki dziewczecy kolor...

new stylez

wreszcie z*******y dj w miescie...podaje dobra muze,niestety nagloszenie troche slabe...barmanki bardzo mile i atrakcyjne.warto odwiedzic!!!

Ktos

A ja tego typa nie cierpie.. i niedlugo to zobaczy hehehe bedzie mial.. bal

Sisqo

A ja dzis tam byłem i było zaj.... Polecam wszystim co lubia te klimaty.. dzis zapodawał Dj Twister!! ps.wywalcie te stare opinie!!!

jest zajefajnie

bywam tam co tydzien w sobote i jest zajefajnie normalnie polecam tam zawsze imprezki sa udane :)

hymm jak w domu

muzyka rozna od koloru do wyboru,barmani THE BEST kelnerki spoko mozna sie wybawic na maxa...a jakie sa tam czwartki??? nie mam pojecia

szpan i pozerstwo

malo miejsca do tanczenia, laski bez wyobrazni i klasy na samoopalaczach kręcące sie nad torebkami na srodku, slepi barmani...to tak w wielkim skrocie

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Kino nad Stawem Młyńskim (3 odpowiedzi)

Twoja dzielnica. Twoi sąsiedzi. Twoje kino. Rusza cykl "Kino nad Stawem Młyńskim" w Gdańsku...

26. Sopot Film Festival | Międzynarodowy Festiwal Filmowy (4 odpowiedzi)

Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Sopocie odbędzie się w tym roku po raz 26. Przez dziewięć...

do góry