Widok

Black & Sexi Music

Black & Sexi Music Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Black & Sexi Music, - 3 czerwca 2008 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mandaryn

Turecka podróba mandarynki o zapachu kebabu i cebuli. Przydala by sie klimatyzacja bo zapach najlepszych perfum nie zabije tego smrodu.
Odradzam wizytę. Barmani sa w miare mili ale ochrona lokalu bez kultury osobiste, strasznie sie napina, pewnie maja maja ... i dziwne przezwiska....Zielony, niebieskiiii......a tenowy to chyba różowy! O matko to taki dziewczecy kolor...

new stylez

wreszcie z*******y dj w miescie...podaje dobra muze,niestety nagloszenie troche slabe...barmanki bardzo mile i atrakcyjne.warto odwiedzic!!!

Ktos

A ja tego typa nie cierpie.. i niedlugo to zobaczy hehehe bedzie mial.. bal

Sisqo

A ja dzis tam byłem i było zaj.... Polecam wszystim co lubia te klimaty.. dzis zapodawał Dj Twister!! ps.wywalcie te stare opinie!!!

jest zajefajnie

bywam tam co tydzien w sobote i jest zajefajnie normalnie polecam tam zawsze imprezki sa udane :)

hymm jak w domu

muzyka rozna od koloru do wyboru,barmani THE BEST kelnerki spoko mozna sie wybawic na maxa...a jakie sa tam czwartki??? nie mam pojecia

szpan i pozerstwo

malo miejsca do tanczenia, laski bez wyobrazni i klasy na samoopalaczach kręcące sie nad torebkami na srodku, slepi barmani...to tak w wielkim skrocie

Inne tematy z forum Rozrywka

Pomorska Miss Scania (14 odpowiedzi)

Gdy liczy się dyspozycyjność, nie ma miejsca na półśrodki - dlatego tym razem punkt ciężkości...

Opener Festival 2026 (5 odpowiedzi)

Open'er Festival powered by Orange 2026 odbędzie się w dniach 1 - 4 lipca w Gdyni, na terenie...

Tomasz Karolak - Miłość Ci wszystkiego nie wybaczy (4 odpowiedzi)

Kontynuacja "50 i co?" czyli muzycznych przygód Tomasza. Rockowo gadany stand up muzyczny, który...

do góry