Widok

Błagam o pomoc! Engokrynolog NFZ Gdańsk!

Witam.
Mieszkam w Gdyni ale tu nie ma dobrych endokrynologów na NFZ więc szukam w Gdańsku. Kogo możecie polecić? Mogę czekać nawet rok na wizytę! Proszę o jakieś namiary. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda jest taka, że do dobrzy endokrynolodzy na NFZ dawno już nie przyjmują nowych pacjentów a byle jakich masz w Gdyni. Ja chodzę do Bojana (ale też już nie przyjmuje nowych). Babka taka sobie ale przynajmniej co wizytę daje skierowanie na badania i raz na 2 lata robi usg tarczycy.
Znam też takiego magika co to przez 2 lata nie dał żadnego skierowania na wyniki a na wizycie co kwartał mierzy szyję i sprawdza łokcie i na tej podstawie dobiera odpowiednią dawkę leku. Tego oczywiście nie polecam ale powiem gdzie urzęduje. Gabinet na rogu Kościuszki i Al. Legionów.
rok to i tak krotko!! w niektorych miejscach w Gdansku czeka sie nawet 4lata!
Paranoja!
Ja tez potrzebowalam na gwalt endokrynologa ale skonczylo sie na prywatnej wizycie- w ciagu kilku dni bez problemu sie zarejstrowalam, no ale 120za kazda wizyte, wiec poki sie nie dostane na NFZ to bede zmuszona chodzic prywatnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja też chodzę to takiej co wyników nie robi. Dlatego chcę zmienic. I nie wiem gdzie dzwonic.
a ja chodze do dr Kuriaty w Gdyni i jestem zadowolona
akademia medyczna rejestrowałam się wczoraj termin wizyty pazdziernik
a mozesz dac namiar do tej akademi?
A gdzie przyjmuje dr Kuriata? i na nfz?
http://www.youtube.com/watch?v=PM38O66z9mo
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Calcium_regulation_pl.svg
Pewnie Ci lekarz tego nie powiedział?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moge tez prosic nr do skademii medycznej? Bo szukalam a znalezc nie moglam..
Dziekuje
w akademii codziennie przyjmują lekarze, ja akurat chodze do Obołończyka więc terminy odległe, ale może jak pierwszy raz i obojętnie do kogo to będzie szybciej niż pazdziernik, tu masz nr telefonu58 349 35 38 a klinika znajduje się w nowo wybudowanym Centrum Medycyny Inwazyjnej AM na 3 piętrze.
Wątpię, by było szybciej, ale próbować trzeba
Mechanik i tu się zdziwisz. Moja endokrynolog kazała mi zrobić pakiet wit.D, więc nie mierz wszystkich jedną miarą.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Do Nikoli. Trafił ci się dobry lekarz, ale nie wszyscy tacy są. Witaminy są dla człowieka jak sterowniki w komputerze, bez nich nic nie działa. Człowiek nie wytwarza sam pewnych witamin (C,D). Trzeba je dostarczać codziennie , najlepiej naturalne, bo te sztuczne są prawie takie same. PRAWIE robi wielką różnicę - jak to mówi pewna reklama, one nie działają tak samo. Witaminę D człowiek wytwarza w skórze jak wystawiasz się na słoneczko ( obecnie brak i tak przez mniej więcej 8 m-y w roku). Innym rozwiązaniem jest nefryt, lub turmalin - podgrzany wytwarza podczerwień. Tylko trzeba wiedzieć jeszcze o jednym. Całe leczenie będzie do d...y jeśli nie będziesz pilnować pH organizmu. Organizm działa prawidłowo TYLKO w przedziale 7,35-7,45 pH. ( na pewno nie wiedziałaś). Dodatkowo polecam do obejrzenia jak to nas leczą : http://www.youtube.com/watch?v=uwWP-_0CQYM
Ja dzwonilam dzis do tego endo w akademii i oowiedzieli, ze do 2015nie ma miejsc!!!

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (28 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry