Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szybko i sprawnie wątek zamknięty tak jak w tytule, Pan przyjechał do mnie sprawdzil na miejscu o co chodzi z...
~Sylvek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 marca 2013

Ania - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry serwis! Pan serwisant przyjechał i zabrał komputer do naprawy, a...
~Ania
-

dodano: 24 października 2012

POLECAM :) wątek zamknięty bardzo uprzejma i pomocna obsługa. zostałam szczegółowo poinformowana o...
~ania
-

dodano: 13 lipca 2012

POLECAM wątek zamknięty polecam wszystkim tę firmę, jestem bardzo zadowolony z usług, profesjonalna...
~klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 marca 2012

Super serwis! wątek zamknięty Ekspresowa wymiana matrycy. Tanio, solidnie i do tego przemili panowie...
~Ania
-

dodano: 27 marca 2012

Strona www wątek zamknięty Po raz kolejny panowie z Blumar PC pokazali, czym jest profesjonalna obsługa...
~Aleksandra
1

dodano: 5 maja 2011

Polecam! wątek zamknięty Polecamy gorąco wraz z żoną tę firmę
~Mariusz
-

dodano: 18 lipca 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Podzielam wszystkie pozytywne opinie innych użytkowników i z czystym...
~M.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 lutego 2011

100 % zadowolenia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny, miła obsługa. Krótko mówiąc: serwis...
~ewa
-

dodano: 16 września 2010

PROFESJONALIZM wątek zamknięty Nie jestem w stanie znaleźć złej strony tej firmy, im chyba ewidentnie zależy...
~Mariusz Brzostowski
-

dodano: 11 września 2010

Gwarancja zadowolenia! wątek zamknięty Opinia jak najbardziej pozytywna. Korzystałem już nie raz z usług firmy...
~Antek
-

dodano: 9 września 2010

Polecam - firma godna zaufania wątek zamknięty Informatyk z Blumar był u nas kilkakrotnie, pomagał w różnych kwestiach - od...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2010

100% PROFESJONALIZMU wątek zamknięty Zadzwonilem do serwisu w sprawie wymiany matrycy w laptopie. Szybki kontakt i...
~Konrad
-

dodano: 21 kwietnia 2010

Zadowolony klient wątek zamknięty Postanowilem napisac komentarz, poniewaz dawno nie bylem tak zadowolony z...
~Łukasz
-

dodano: 21 kwietnia 2010

Polecam z całego serca ! wątek zamknięty wspaniały serwis! Jest to jedyny serwis( a wzywałam rożne), który uczciwie...
~Tomasz Krawiec
-

dodano: 5 marca 2010

Nareszcie profesjonalny serwis wątek zamknięty Często miałam problemy z komputerami w domu, wzywałam wielu informatyków i...
~Katarzyna
-

dodano: 3 marca 2010

Rzetelny serwis! wątek zamknięty Szczerze polecam! Miałem problem z komputerem, zadzwoniłem, umówiłem się z...
~Darek
-

dodano: 25 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry