Widok
Błyskawiczna interwencja Policji
Dzisiaj ok. 14.20 wracając z dzieckiem z Biedrony, na ul. Słowackiego w Pryszczu Gd. minął mnie nawalony lub naćpany facet, prowadził on wózek z dzieckiem (ok.3-4 lata) a obok szedł prawdopodobnie starszy brat (ok. 10lat) cały ubrudzony od błota. Facet szedł jak w jakimś letargu, nagle zjechał wózkiem na ulicę i o mało nieprzewrócił się razem z nim. Zszokowana tym widokiem zadzwoniłam na 997 i prosiłam o interwencję. Policja przyjechała w ciągu 3-5 minut! Jestem pod wrażeniem szybkości naszej Policji :))) Brawo!
to co zrobiłas, tzn. telefon na policje w takiej sytuacji powinien byc norma, kazdy kto widzi cos takiego powinien reagowac...wiemy jednak jak jest...na ulicach kroluje znieczulica (niestety miałam okazje sie o tym przekonac) Tak wiec, wszyscy powinni brac Cie za przykład:))
Super! kto wie jak by to sie skończyło gdyby nie policja...:/
swoja droga takiemu idiocie, który naraza swoje dziecko nogi z tyłka tylko powyrywac
Super! kto wie jak by to sie skończyło gdyby nie policja...:/
swoja droga takiemu idiocie, który naraza swoje dziecko nogi z tyłka tylko powyrywac
jak my wezwaliśmy policje do sąsiadów to kilka dni pozniej mielismy lakier na samochodzie porysowany gwozdziem-od maski az do bagażnika, hmmmm...przypadek?
a jak maz zwrocil Panu w windzie uwage ze mogłby nie palić to ten prawie go pobil
wiec ja sie nie dziwie ze czasami ludzie przechodzą obojetnie i udają ze nie widzą...
a jak maz zwrocil Panu w windzie uwage ze mogłby nie palić to ten prawie go pobil
wiec ja sie nie dziwie ze czasami ludzie przechodzą obojetnie i udają ze nie widzą...