Widok

Bobas na basenie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi z małym dzieckiem na basen? Jakie miejsca polecacie? Nasz syn ma 1,5 roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My chodzimy od ponad miesiąca, jestem z Wejherowa więc jeździmy do hotelu Victoria w Bolszewie http://www.hotelvictoria.pl/pl/259/aquapark. Jest tam pusto (będąc koło południa w tygodniu), czysto i kameralnie, woda jest ozonowana.
W aquaparku w Sopocie byliśmy z maluszkiem tylko raz, jest tam głośno, tłoczno i jak dla mnie dość brudno, dla większych dzieci pewnie dużo atrakcji ale dla maluszka są niepotrzebne.
Chcieliśmy jeździć do Jezuitów na basen, ale tam jest trudny dojazd http://www.centrumsportowe.gdynia.pl/oferta/basen/zajecia-dla-bobaskow.html choć fajne zajęcia dla bobasów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w lato, niestety większość basenów jest zamknięta.
a jakie rejony cię interesują. myśmy chodzili na poltechnike. Fajny basen dla maluszków. Auqa park też chodzimy czasem, ale nie lubię, tłok i za dużo zjerzdzalni i innych atrakcji, dziecko zamiast pływać woli z tego korzystać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam nowy basen Aquastacja - zajęcia dla dzieci prowadzi szkoła Dzidziuś
My chodziliśmy na politechnikę, do mariny w jelitkowie i od 2 miesięcy do aquastacji.

Jest super, bez porównania z poprzednimi, nowy obiekt, udekorowany w rybki, fajna kadra prowadząca. Następne kursy będą jakoś jesienią bo obecny kończy się chyba za miesiąć i jest przerwa. 1.5 to już ciut dużo, bo maluch może się buntować i mieć humorki, ale na pewno szybko złapie i będzie czerpał ogromną frajdę. Nasz nie ma 2 lat a nurkuje, pięknie skacze i po zajęciach śpi 3h jak anioł :)
Mieszkamy w Śródmieściu, ale myślę, że możemy dojeżdżać. Niestety w centrum nie ma żadnych basenów, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry