Widok
Boeing, Boeing
Opinie do spektaklu: Boeing, Boeing.
Teatr Studio Buffo w Warszawie
Boeing, Boeing
według sztuki "Latające narzeczone" Marca Camolettiego
Premiera: 2009-05-27
Sztuka opowiada historię Maksa, którego życie uczuciowe i erotyczne regulowane jest przez międzynarodowy rozkład lotów...
Maks ma aż trzy narzeczone, wszystkie są stewardesami, a każda z nich sądzi oczywiście, że to ona jest tą jedyną. Dzięki precyzyjnej ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Studio Buffo w Warszawie
Boeing, Boeing
według sztuki "Latające narzeczone" Marca Camolettiego
Premiera: 2009-05-27
Sztuka opowiada historię Maksa, którego życie uczuciowe i erotyczne regulowane jest przez międzynarodowy rozkład lotów...
Maks ma aż trzy narzeczone, wszystkie są stewardesami, a każda z nich sądzi oczywiście, że to ona jest tą jedyną. Dzięki precyzyjnej ...
Przejdź do spektaklu.
W Centrum Kultury Gdyni grają bardzo podobny spektakt "Mayday run for your wife" który ma bardzo podobny scenariusz. Też jeden koleś, wiele kobiet i przyjaciel który ratuje go z opresji. No i muszę powiedzieć, że na gdyńskim się jednak więcej naśmiałam. Jednak gorąco polecam oba spektakle. Choć ten w Gdyni dużo taniej ;)
nie trafiona reklama "Swojaków"
Byłam na spektaklu "BOEING,BOEING" w Muzycznym.Fenomenalne-gra Bobrowskiego,Królikowskiego i Kosińskiego - mistrzostwo świata, o Paniach nie wspomnę.
Nie wierzę,aby nasi rodzimi artyści w jak zawsze tragicznie skromnej scenografii
mogli coś takiego zagrać ?Byłam swego czasu na rodzimej "Kolacji dla głupca" w "Miejskim" całkiem inna "Kolacja" Pomijam wykonanie,ale scenografia,a moze całkowity jej brak rozwalają cały spektakl. A gra Panów Tyńca i Fronczewskiego - najwyższa klasa.
I z tej prostej przyczyny raczej na spektakl do Centrum się nie wybiorę,za duże ryzyko.Niska cena biletu to jeszcze nie wszystko.
Nie wierzę,aby nasi rodzimi artyści w jak zawsze tragicznie skromnej scenografii
mogli coś takiego zagrać ?Byłam swego czasu na rodzimej "Kolacji dla głupca" w "Miejskim" całkiem inna "Kolacja" Pomijam wykonanie,ale scenografia,a moze całkowity jej brak rozwalają cały spektakl. A gra Panów Tyńca i Fronczewskiego - najwyższa klasa.
I z tej prostej przyczyny raczej na spektakl do Centrum się nie wybiorę,za duże ryzyko.Niska cena biletu to jeszcze nie wszystko.