Widok

Bogate menu, świetna jakość produktów, miła obsługa

Wystrój restauracji jest bardzo przyjemny. Nieprzeszkadzająca muzyka, ładna kolorystyka. Bardzo bogate menu, wybór był ogromny, nad daniami zastanawiałam się bardzo długo. Na przystawkę zamówiliśmy krewetki, ja w białym winie, a partner w sosie ostrygowym z whisky, imbirem i chilli (34zł). Krewetki same w sobie były rewelacyjne, świeże, miękkie i sprężyste. Mojemu daniu brakowało nieco smaku, było odrobinę zbyt mdłe. Jednak porcja z sosem ostrygowym bezbłędna, rewelacyjny, wyraźisty smak. Jako danie główne zamówiliśmy polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowo-kurkowym z gnocchi i sałatką (34zł) oraz pierś z kurczaka w szynce parmeńskiej (29zł). I znów, polędwiczki same w sobie w porządku, jednak sos wymagał doprawienia, przydałoby mu się nieco rozmarynu lub tymianku, dla mnie zbyt mało wyraźisty. Gnocchi bardzo smaczne. Kurczak bez zarzutu, bardzo smaczny. Jakość produktów bardzo dobra. Być może dania, na tóre trafiłam akurat są przyrządzane w sposób, który niekoniecznie mi odpowiada, czyli zbyt mało wyraziście, jednak z całego serca mogę to miejsce polecić. Na pewno tu wrócę, aby sprawdzić inne pozycje i jestem pewna, że znajdę coś dla siebie. Obsługa przemiła i bardzo sprawna.
Moja ocena
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 4

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: -

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pieprz..enie. Sami sobie kadza, a kasuja niewygodne komentarze - wiem na swoim przykladzie. Jedzenie jest fatalne, czuc ordynarna mikrofale. Obsluga nieprzyjemna, czuc niechec i olewajstwo. Typowa psuedorestauracja skrojona pod frajera jakich wiele. Dajcie spokoj z takimi przybytkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry