Widok

Bojano? Chwaszczyno? Sopot?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hi :) co sądzicie na temat wesela w dworku kaszubskim 'magnat' w bojanie lub w nowej 'wanodze' w chwaszczynie? a może 'oleńka' w tuchomiu? czy watro interesować się tymi lokalami? myślimy też o 'hipodromie' w sopocie. czytałam już wątek na temat tej restauracji, ale będę wdzięczna za opinie na jej temat :) napiszcie coś, bo mimo że ślub dopiero za rok, ale wybór lokalu zaczyna nas chyba po woli przerastać :/ z góry bardzo dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki bardzo :D ślub planujemy w lipcu 2006 i mam nadzieję, że będzie wspaniały :) Tobie życzę tego samego :))
My juz za miesiac bedziemy sie bawili w Bojanie. Mam nadzieje,ze bedzie fajnie. Cena za osobe ok, tylko noclegi drogie, a mamy sporo ludkow do ulozenia. Jednak opinie wyraze dopiero po 10-tym. Powodzenia

pewnei że warto pytać..bo kto pyta nei błądzi...życzę Ci owocnych poszukiwań tego wspaniałego miejsca na tak ważny w życiu dzień...
na kiedy planujecie ślub??
pozdrowionka...

Dziękuję :) wiem, muszę sama zobaczyć. watro jednak pytać o opinie, bo różne ludzie mają doświadczenia :) pozdrownienia
Powiem Ci tak musisz sama pojechać na te sale które Ci sie podobają, sama muisz ocenić co ci się podoba a co nie..ja mam na przykład w Oleńce na tej duzej sali w przyszłym roku w sierpniu, nam się spodobała...ponadto nie mają drogiej ceny za menu a jest tego jedzonka sporo...więc tam polecam..
pozdrowionka..
do góry