Widok

Boję sie,ze przed problemy z potencją stracę żonę

Czy to mozliwe ,ze w wieku 31 lat penis przestaje być posłuszny? Od około pól roku mam z tym problemy. Nie chce stanąć, zdarza sie,ze opada w trakcie. Żona niby to akceptuje ale ostatnio kikla razy pokazała, że jest zirytowana takim stanem rzeczy.... boje się,ze tak dłlużej być nie może. Doradźcie co robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to prawda problemy z seksem na pewno mogą wpłynąć na rozpad związku wiem bo sam to przechodziłem, też się sporo kłóciłem z żoną jak miałem problemy z erekcją przez stres związany z pracą i przez niezdrowy styl życia, na szczęście wtedy pomógł mi maxon active który postawił mój sprzęt na baczność no i uratował mój związek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może nie ma co szukać niewiadomo czego i trzeba kupić pirewszy lepszy preparat bez recepty np mocny mensilek - tutaj fajny opis wraz ze skutkami ubocznymi http://dopilar.pl/meskie-sprawy/mensil-opinie/

To syf i bajka ten viteran.
pewnie juz problemow nie masz; ale zastanawiam sie dlaczego nikt na forum nie doradzil Ci zebys po prostu zbadal poziom hormonow w organiznie (np.wysoki estradiol=problemy z erekcja; niski testo i nisko.kortyzol chyba=problemh z erekcja itd.).

Na początek proponuję spróbować czegoś na naturalnych składnikach np:, https://www.viteran.com

Jak się chce, lepiej iść do kibla.

Ja zawijam w kapustę na kilka godzin przed i jazda do rana z partnerką . Musi tylko puścić sok kapusta. Chemia z apteki do wiadra.

Pełna erekcja od dawna pojawiła mi się po dr Penigreat. Jeden z niewielu całkowicie naturalnych środków na potencję dla mężczyzn. Większość rzeczy na rynku to syntetyki, pochodne viagry. P dwóch wcześniejszych wynalazkach miałem strasznie bolące erekcje. Ten dr Penigreat lepiej brać, jak masz partnerkę faktycznie, bo naprawdę się chce. Nachodziła mnie ochota bardzo często. Zauważyłem większą wydolność fizyczną po tabletkach. Lepiej się czuję po prostu. Zależało mi na pełnej erekcji i efekt jest pozytywny. Daj znać, czy testowałeś coś podobnego.
>I nie wciskajcie mi kitu, że sami dali radę.

A może wyręczył ich ktoś 30-40 lat młodszy? ;)
Jeżeli zdrowie dopisuje, a więc nie masz żadnych problemów z ciśnieniem itd. to można spróbować wiagrę. Oczywiście jest ona na receptę - bo ma też swoje skutki uboczne - jak właśnie wzrost ciśnienia. Należy więc poprzedzić to wizytą u lekarza...
Arginina znana też pod nazwą L Arginina też jest dobra. Wiagra to ostateczność. Arginina substancja trochę słabsza od sildenafilu (występującego w wiagrze), ale wg mnie jest to jej atut.
Problemy mogą pojawić się w różnym wieku. Nie ma reguły... Przyczyny? Też może być ich wiele. Jest to nieprzyjemna dolegliwość... Ale medycyna też poszła z tym mocno do przodu. Myślisz, że Korwin własnymi siłami natury spłodził w wieku ponad 70 lat kolejne dziecko? Absolutnie nie.
Podobnie zresztą jak Kalisz czy Michnik. Dzięki sildenafilowi (Niebieska tabletka) czy wspomnianej tutaj wcześniej Arganina (Eromen czy Man Tabs, ale dla równowagi również Potency Therapy czy Cum On) jest to możliwe... I nie wciskajcie mi kitu, że sami dali radę.
Nie uzależnisz się ale to zalełży jakie bierzesz. Nie bierz viagry czy sildenafilu ( zresztą i tak ich nie dostaniesz bo są na receptę).
Ale coś ziolowego jak eromen, man tabs czy też potency therapy. Te trzy są moim zdaniem najlepsze. Nie polecam natomiast tych najbardziej reklamowanych w stylu Olimp Reklamuą ale działąnie jest kiepskie.
Dorotka, nieładnie podpisywać się jako Przemek ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
D*p*k sadyla
"Sadyla" geniusz! :))
brak sportu, siedzący tryb życia, śmieciowe jedzenie - to wszystko później wyjdzie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i co byłeś wkoncu z inna? Hmm moze zona niech obciagnie ci jakos tak lepiej niz zwykle i zadziala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To już żona Ci nie wystarcza? ;>
wigor , libido
wigor czy wiagrę masz na myśli? ;P

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry