Widok

Boję sie,ze przed problemy z potencją stracę żonę

Czy to mozliwe ,ze w wieku 31 lat penis przestaje być posłuszny? Od około pól roku mam z tym problemy. Nie chce stanąć, zdarza sie,ze opada w trakcie. Żona niby to akceptuje ale ostatnio kikla razy pokazała, że jest zirytowana takim stanem rzeczy.... boje się,ze tak dłlużej być nie może. Doradźcie co robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak długo bierze się cum on?

Zwykle powinno się brać te tabletki kilka miesięcy, potem mozna zmniejszać dawkę i obserwować swój organizm. W sensie czy erekcja sie nie pogarsza.
Ale to czy erekcja zostanie z Tobą na stałe zależy od wielu czynników i nikt gwarancji Ci nie da, że te tabletki dadza efekt na stałe.

Ogólnie sam cum on stosowałem doraźnie przez ponad rok i efekty były różne, raz lepiej, raz gorzej nie wiem od czego to wszystko zależy. Przyznam jednak, ze zdarzało mi sie zapominać o tabletce. Na pewno cudów spodziewać się nie należy ale jest delikatna poprawa mnie to wystarczało.

Być może tak jest z powodu nie stosowania tabletek regularnie. Z Cum on i skutecznościa bywa podobnie jak z prezerwatywą. Jeśli raz nałozysz a raz zapomniesz to możesz liczyć się z przykrymi konsekwencjami. Lepiej brać regularnie i nie zapominać.

Inne tematy z forum Zdrowie

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (19 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

Co na łupież!? (51 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

do góry