Widok

Bomba!!!

Byłem,zobaczyłem,skorzystałem i się przekonałem.Najlepsze tego typu miejsce jakie dotąd odwiedziłem. Na pewno jeszcze tam wrócę. Polecam gorąco.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy jaki zabieg. Wykupiłam w gruperze kupon na pedicure leczniczy. Robiła baaardzo młoda dziewczyna (choć młodość to nie zarzut), która przyszła w krotkich spodenkach, koszulce na ramiączkach, wystającym staniku. Do klientki odezwała się tylko, wydając polecenie. W przerwach esemesowała, myła sobie świeży tatuaż. Peducure wykonany poprawnie. Ale sam gabinet- żenada, za grosz profesjonalizmu - łącznie z pracownicą. Na łóżku do zabiegu leżała siatka, poduszka., co sprawiało wrażenie bałaganu.Na podłodze resztki po ręcznikach jednorazowych, butelka z płynem do czyszczenia. Na grzejniku następna przewrócona butelka, jakieś szmatki. Wrażenie bałaganu i że trafiło się nie do gabinetu, ale w miejsce, gdzie ktoś dorabia chałupniczo..Ręcznik papierowy kosmetyczka rzucała na podłogę, potem go podnosiła, by wytrzeć stopy.
Ogólnie - wrażenie fatalne. Nie skorzystam na pewno, cenię profesjonalizm i miłą atmosferę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry