Kostania

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Stanisława Hebanowskiego 30

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Właścicielka bardzo nie przyjemna. Cały czas obgaduje inne klientki.. a Panie...
~Beata
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 lutego 2015

rzesy wątek zamknięty Salon godny polecenia , przemiła atmosfera
~Olka Filip
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 stycznia 2015

Bomba!!! wątek zamknięty Byłem,zobaczyłem,skorzystałem i się przekonałem.Najlepsze tego typu miejsce...
~Dawid
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 marca 2013

Paznokcie u Pani Ani wątek zamknięty Jakiś czas temu zostałam stałą Klientką. Pani Ania jest osobą sumienną i...
~Kamila
-

dodano: 4 czerwca 2014

Oczyszczanie twarzy z gruperem wątek zamknięty Przychodzę na umówioną godzinę ,salon zamknięty żywej duszy nie ma w środku ....
~Anna
-

dodano: 28 kwietnia 2014

Magiczne ręce Pani Ani wątek zamknięty Mam za sobą długi czas eksperymentów w salonach kosmetycznych. Należę do osób...
~ECh
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 października 2013

nie polecam wątek zamknięty zrobiłyśmy z siostra paznokcie żelowe..... zapewniano nas o mega trwalosći ,...
~sylwia
-

dodano: 19 lipca 2013

Salonik pani Ani... super ! wątek zamknięty Do salonu kosmetycznego pani Anny trafiłam dzięki swojej córce, która...
~Ewa
-

dodano: 28 marca 2013

polecam wszystkim, którzy chcą poczuć się wyjątkowo !!! wątek zamknięty Profesjonalny salon,szeroki wachlarz usług, jakość na wysokim poziomie, miła...
~Magda
-

dodano: 8 marca 2013

Marcin - opinia wątek zamknięty Bardzo, ale to bardzo miła i profesjonalna obsługa:)
~Marcin
-

dodano: 12 lutego 2013

Pani Agnieszka wątek zamknięty Do salonu trafiłam przez przypadek. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani...
~Joanna
1

dodano: 12 grudnia 2012

Jakość na wysokim poziomie wątek zamknięty U Ani korzystam z zabiegu pedicure i manicure hybrydowego. Byłam już u kilku...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 listopada 2012

Rewelacja wątek zamknięty Profesjonalna i miła obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie. Jestem...
~Ania
1

dodano: 19 października 2012

Super wątek zamknięty Bardzo miła obsługa,profesjonalizm na każdym kroku,ceny przystępne no i...
~Ewa
-

dodano: 9 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry