Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zależy Mu na zadowolonym kliencie wątek zamknięty Pan Piotr pomaga projektować, bierze na siebie zaopatrzenie (dzieli się...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2010

Uczciwa i solidna firma wątek zamknięty Z czystym sumieniem możemy polecić usługi pana Piotra Bonina. Nasze...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 lutego 2010

Pozytywna współpraca z firmą Bonin Sp. z o.o. wątek zamknięty Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Panem Piotrem oraz jego ekipą....
~A & G Karczewscy
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 grudnia 2009

Opinia nt usługi kompleksowego wykończenia mieszkania. wątek zamknięty W tym roku wykańczałam mieszkanie zakupione w Gdańsku. Ze względu na fakt, że...
~JB
-

dodano: 27 czerwca 2009

opinia o współpracy wątek zamknięty Miałem wielką przyjemność współpracować z Panem Piotrem i jego ekipą przy...
~paweł
-

dodano: 25 maja 2009

Bardzo solidna firma remontowa zdecydowanie godna polecenia! wątek zamknięty Powiem bez ogródek. Mój koszmar remontowy skończył się wraz z podpisaniem...
~Monika i Piotr
-

dodano: 20 kwietnia 2009

Katarzyna Brożek - opinia wątek zamknięty Ze spokojnym sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm, doskonał...
~Katarzyna Brożek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 października 2008

Polecam wątek zamknięty Firma BONIN to fachowe i profesjonalne wykończenie wnętrz. Realizują każdy...
~MMZ
-

dodano: 28 maja 2008

Ocena wątek zamknięty Właśnie zakończyła się realizacja projektu przez firmę p. Piotra w naszym...
~Andrzej Ceremus
-

dodano: 28 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
9

9

wątków

do góry