Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia - ocena W salonie panują bardzo przyjazna atmosfera. Panie mega profesjonalne....
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 18 lutego 2026

Ela B - ocena Profesjonalne i przemiłe dziewczyny. Jestem mega zadowolona z ich zabiegów i...
~Ela B
-

dodano: 18 lutego 2026

Julia - ocena Profesjonalna obsługa, cudowne miejsce z niesamowitą energią!
~Julia
-

dodano: 17 lutego 2026

Ola - ocena Super salon, dobra atmosfera, piękne wnętrze i kompetentne kosmetyczki :)
~Ola
-

Aneta - ocena Najlepsze salon w jakim kiedykolwiek byłam. Profesjonalna obsługa i wysokiej...
~Aneta
-

Agnieszka - ocena W salonie panuje fantastyczna atmosfera, a usługi są wykonywane na najwyższym...
~Agnieszka
-

Joanna S-L - ocena Najwspanialsze, rzetelne profesjonalistki ktore dbaja o ciepla atmosfere,...
~Joanna S-L
-

Danuta - ocena Uwielbiam to miejsce. Usługi na najwyższym poziomie i ludzie, którzy robią to...
~Danuta
-

ewamroczek10@wp.pl - ocena Pełen profesjonalizm wszystko na najwyższym poziomie.Panie bardzo miłe.
~ewamroczek10@wp.pl
-

Jarosław - ocena Super atmosfera. Super dziewczyny. Jakość usług na najwyższym poziomie. Polecam
~Jarosław
-

Ela - opinia wątek zamknięty Przemiła i profesjonalna obsługa. Jestem zachwycona zabiegami u obu Pań i z...
~Ela
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 marca 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty Dziewczyny posiadają bardzo dużą wiedzę , którą potrafią przekazać w...
~Paulina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 marca 2020

Super! wątek zamknięty Dziewczyny jesteście genialne! Uważam ze każdy kosmetolog powinien znać...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 października 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry